Stavni nasveti 22.3.2017

0
824
stavni nasveti - nba

V prihajajočih dneh bodo na sporedu kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo v nogometu, ki bo potekalo v Rusiji. Danes pa bo na sporedu prijateljska tekma med večnima tekmecema Nemčijo in Anglijo. No pa si poglejmo stavne tipe za danes:

Indiana Pacers pri ekipi Boston Celtics
Zmagovalec: Boston Celtics – Boston ima za sabo zelo težko tekmo saj so premagali v drugem delu sezone zelo neugodne Washington Wizards. Danes pa jih doma čaka malce lažji nasprotnik in sicer Indiana, ki je letos proti Bostonu izgubila že 2 tekme. Trenutna forma obeh dveh ekip je dokaj podobna Boston ima denimo na zadnjih 10 tekmah 6 zmag Indiana pa 5. Glede na to da je Boston letos Indiano obakrat premagal v gosteh ne vidimo razloga, da je ne bi še doma. Torej naš stavni tip gre na Boston, stavno kvoto pa poiščite na 10bet stavnici.

Atlanta Hawks pri ekipi Washington Wizards
Zmagovalec: Washington Wizards

New York Knicks pri ekipi Utah Jazz
Zmagovalec: Utah Jazz

Charlotte Hornets pri ekipi Orlando Magic
Zmagovalec: Orlando Magic

Nemčija – Anglija
1 X 2
1.75 Nemčija – Ko se srečata ta dva tekmeca je vedno nekdo zmagovalec in nekdo poraženec. Zgodovinsko gledano imajo Nemci 4 zmaga medtem ko Angleži 3. Na zadnji njihovi medsebojni tekmi so bili uspešnejši Angleži saj so zmagali s 3:2. Danes je predvsem vprašanje s kakšno zasedbo bosta igrali obe dve ekipi v primeru, da obe dve igrata v popolni zasedbi bi morali Nemci to tekmo nekako dobiti, saj so na papirju gledano boljša ekipa. Mi napovedujemo zmago Nemcev 🙂

Škotska – Kanada
1 X 2
1.36 Škotska

Češka – Litva
1 X 2
1.35 Češka

Ciper – Kazahstan
1 X 2
2.00 Ciper

PUSTITE KOMENTAR

Sending