Stavni nasveti 20.2.2018

0
596

Danes sta na sporedu dve tekme lige prvakov in sicer med Barcelono in Chelsea ter Bešiktašem in Bayern-om. Nekako najbolj zanimivo bo zagotovo dogajanje v Londonu, medtem ko bi bavarci morali tekmo doma proti turkom gladko dobiti. Pa si kar poglejmo še ostale stavne tekma…

FC Barcelona
2.10
1 X 2
Chelsea FC – FC Barcelona – Tekmeca se v zadnjih letih kar velikokrat srečujeta v izločilnih bojih, seveda pa najbolj ostaja v spominu dvoboj v katerem je Barcelona napredovala po škandaloznem sojenju v Londonu. Danes pričakujemo boljše sojenje in zelo zanimivo tekmo. Barcelona v zadnjem obdobju ni ravno v bleščeči strelski formi saj je v domačem prvenstvu na zadnjih treh tekmah kar 2 krat remizirala in samo 1 krat zmagala ob tem pa zabila samo 3 zadetke! Londončani pa so na zadnjih dveh obračunih zmagali in zabili kar 7 zadetkov, kar je mogoče že znak boljše forme. Zanimivo bo danes tudi ali bo Messiju končno uspelo zabiti gol Chelsea-ju. Naša napoved je minimalna zmaga Barcelone, kvoto za gol Messija pa preverite na bet at home stavnici.

FC Bayern München
1.12
1 X 2
FC Bayern München – Bešiktaš – Velik favorit v tem obračunu je seveda Bayern, ampak Turkov ne gre tako hitro odpisati saj so odlično odigrali skupinski del in zasedli prvo mesto. Nemci so skupinski del končali na drugem mestu vmes pa so zamenjali tudi trenerja, kar je prineslo veliko boljše rezultate. Danes pričakujemo zmago bavarcev z dvema goloma razlike.

Philadelphia Flyers
1.95
1 X 2 (redni del)
Montreal Canadiens pri ekipi Philadelphia Flyers

Toronto Maple Leafs
1.85
1 X 2 (redni del)
Florida Panthers pri ekipi Toronto Maple Leafs

Winnipeg Jets
1.91
1 X 2 (redni del)
Los Angeles Kings pri ekipi Winnipeg Jets

X
3.90
1 X 2 (redni del)
Colorado Avalanche pri ekipi Vancouver Canucks

Aston Villa
1.95
1 X 2
Aston Villa – Preston North End

Manj kot 2,5
1.83
Koliko golov bo doseženih?
Sheffield United – Queens Park Rangers

Manj kot 2,5
1.60
Koliko golov bo doseženih?
Barnsley – Burton Albion

Manj kot 2,5
1.65
Koliko golov bo doseženih?
Millwall – Sheffield Wednesday

Brentford
1.65
1 X 2
Brentford – Birmingham City

Več kot 2,5
1.95
Koliko golov bo doseženih?
Estac Troyes – Dijon FCO

PUSTITE KOMENTAR

Sending