Stavni nasveti 19.4.2017

0
1227
stavni tipi juve - barca

Včeraj je spet bil večer, ki še kako kliče po tehnologiji v nogometu, saj sta bila dva gola Reala dosežena iz prepovedanega položaja, kar je pomenilo konec za Bavarce in izpad… da o ostalih sodniških napakah sploh ne bi govorili. Pustimo sedaj to za sabo in se posvetimo današnjim stavnim napovedim. Lahko Barca ponovi čudež, bodo bojevniki danes uspešni brez Duranta?

FC Barcelona – Juventus
1 X 2
1.50 FC Barcelona – Kar se tiče tega kdo bo napredoval v polfinale je po našem mnenju zgodba zaključena, saj Juventus ni tako naivna ekipa kot je PSG in nikakor ne verjamemo, da bi ponovili njihovo napako in se popolnoma zaprla ter čakali, da jim Barcelona nasuje 4 komade. Juventus ima tudi precej boljšo obrambno linijo, kot tudi čuvaje mreže in verjeti v še en čudež bi bila velika napaka. Bo pa Barcelona vsekakor poizkušala zmagati in napredovati a kaj več kot častna zmaga jim danes zagotovo ne bo uspelo.

AS Monaco – Borussia Dortmund
1 X 2
2.10 Borussia Dortmund – Veliko je vprašanje kako bi se odvila prva tekma, če ne bi bilo bombnega napada na avtobus v katerem so se vozili nogometaši Borussije. Kar velika svinjarije se je zgodila, da so od nogometašev zahtevali, da igrajo že naslednji dan, ko so nekateri še zagotovo bili v velikem šoku. Danes pričakujemo, da bo Borusia tista prava in bo pokazala česa je dejansko sposobna. Verjamemo v njihovo zmago danes ali bo to dovolj za napredovanje pa bomo še videli. Pri tej tekmi se izplača še staviti, da bo več kot 2,5 gola. Stavno kvoto pa preverite na bet at home.com

Atlanta Hawks pri ekipi Washington Wizards (2. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.44 Washington Wizards

Portland Trail Blazers pri ekipi Golden State Warriors (2. tekma)
Spread
1.67 Portland Trail Blazers +15,5 – Bojevniki bodo danes odigrali tekmo brez Duranta, kar se nam ne zdi prevelika težava za ekipo s toliko talenta. Omeniti velja da so v rednem delu bojevniki brez Duranta dosegli kar 14 zaporednih zmag. Portland pa je redna stranka bojevnikov in tudi danes pričakujemo, da bo tako. Da malce dvignemo kvoto pa vseeno menimo da Portland na bo izgubil za več kot 15 točk.

Oklahoma City Thunder pri ekipi Houston Rockets (2. tekma)
Spread
1.72 Oklahoma City Thunder +9,5

Washington Capitals pri ekipi Toronto Maple Leafs
1 X 2 (redni del)
2.20 Washington Capitals

Ottawa Senators pri ekipi Boston Bruins
1 X 2 (redni del)
2.00 Boston Bruins

Minnesota Wild pri ekipi St. Louis Blues
1 X 2 (redni del)
2.65 St. Louis Blues

PUSTITE KOMENTAR

Sending