V Angliji je danes na sporedu derbi, kjer se bosta spopadla dva angleška velikana. Poleg derbija pa bo na sporedu še kar nekaj zanimivih tekem, ki jih ne gre zamuditi staviti. Pa si kar poglejmo kaj bomo danes stavili.

Manchester City – Liverpool FC
Dvojna priložnost
1.80 X ali Liverpool FC  – Man City ima za sabo boleč poraz v ligi prvakov, kjer je proti Monacu izpadel iz nadaljnjega tekmovanja. Predvsem je bila presenetljiva nemoč Man Citya v Monacu. Danes bo predvsem zanimivo ali se bodo meščani pobrali in premagali Liverpool. Liverpool pa je letos prvenstvo zapravil na “malih tekmah”, če bi upoštevali samo rezultate najboljših 6 ekip lige bi bil Liverpool prvak, tako pa za vodilnimi zaostajajo preveč. Zanimivo je tudi dejstvo, da Liverpool proti proti najboljšim moštvom lige letos še sploh ni izgubil. No kakor koli Liverpool je med tednom počival in bo tole tekmo moral vzeti malce resneje in jo poizkušati dobiti, ker se nahaja na 4. mestu nima pa nikakršne prednosti pred Arsenalom in Man Unitedom, ki mu sledita na 5. in 6. mestu. Naš stavni tip neodločen izid ali zmaga Liverpoola.

SM Caen – AS Monaco
1 X 2
1.65 AS Monaco

Paris Saint-Germain – Olympique Lyon
1 X 2
1.45 Paris Saint-Germain

Indiana Pacers pri ekipi Toronto Raptors
Zmagovalec: Toronto Raptors – Obe dve ekipi sta v podobni formi in od obeh dveh smo letos pred sezono pričakovali več. V zadnjih 10 tekmah sta obe dve 50% uspešni in imata 5 zmag in 5 porazov. Trenutno se nahajata na 4. in 6. mestu v vzhodni konferenci. Toronto je po all stars tekmi zdrsnil iz 2. mesta na 4. pa še smolo so imeli da se jim je poškodoval njihov prvi organizator igre. V kljub so v času trgovanja pripeljali Ibako, ki se je izkazala za dobro okrepitev ne vemo pa kako močni so dejansko v popolni zasedbi… Kakor koli več možnosti za uspeh dajemo domači ekipi. Kvoto preverite na 10bet.com

Minnesota Timberwolves pri ekipi New Orleans Pelicans
Zmagovalec: Minnesota Timberwolves

Dallas Mavericks pri ekipi Brooklyn Nets
Zmagovalec: Dallas Mavericks

Columbus Blue Jackets pri ekipi New Jersey Devils
1 X 2 (redni del)
1.95 Columbus Blue Jackets

Carolina Hurricanes pri ekipi Philadelphia Flyers
1 X 2 (redni del)
2.15 Philadelphia Flyers

https://www.youtube.com/watch?v=X5j1MIyiwQE