Stavni nasveti 18.4.2017

0
1921

Danes pa bo vroče na nogometnih zelenicah v Evropi namreč na sporedu so povratna srečanja lige prvakov. Tudi v ligi NBA in NHL bo zanimivo tako da si kar poglejmo današnje stavne napovedi:

Real Madrid – FC Bayern München
1 X 2
2.80 FC Bayern München – Nemci bodo od prve minute morali štartati na polno, saj bodo v Madridu morali zabiti kar dvakrat! Na prvi tekmi doma so sicer povedli in imeli priložnost, da iz enajstih metrov povišajo prednost na 2:0 ampak je Vidal bil neuspešen. Zapravljena enajstmetrovka pa jih je drago stala saj je Real iz zaostanka 0:1 tekmo na koncu dobil z 2:1 in ima tako lepo prednost pred povratno tekmo. Kaj pričakujemo danes? Popolno ofenzivo Nemcev, kateri bodo imeli tudi nekaj težav v obrambi saj bosta manjkala njihova standardna branilca Hummels in Boateng. V popolni ofenzivi Nemcev pa bo veliko priložnost v protinapadih imel Real, ampak bo manjkal njihov najhitrejši igralec Bale. Ne glede na vse smo se odločili, da stavimo na Bavarce, v njihov napad se vrača tudi Lewandovski. Stavno kvoto pa preverite na 10bet.com

Milwaukee Bucks pri ekipi Toronto Raptors (2. tekma)
Spread
1.91 Toronto Raptors -7,5

Chicago Bulls pri ekipi Boston Celtics (2. tekma)
Spread
1.91 Chicago Bulls +6,5 – Biki so že dobili break in imajo sedaj prednost domačega terena. V prejšnji tekmi je pri Bostonu odpovedala ekipa medtem, ko sta njihova zvezdnika dala tisto, kar se od njih pričakuje. Pri Bikih pa je eksplodiral igralec od katerega ni nihče veliko pričakoval sta pa zato povsem odpovedala Wade in Mirotič. Tudi danes pričakujemo zelo izenačeno tekmo, ki lahko gre v obe smeri. Odločili smo se za stavo na + točke saj menimo da Biki ne bodo izgubili za več kot 6 točk, če sploh bodo izgubili danes.

Utah Jazz pri ekipi Los Angeles Clippers (2. tekma)
Spread
1.87 Utah Jazz +9,5

Leicester City – Atletico Madrid
1 X 2
3.50 X

Montreal Canadiens pri ekipi New York Rangers
1 X 2 (redni del)
2.45 New York Rangers

Pittsburgh Penguins pri ekipi Columbus Blue Jackets
1 X 2 (redni del)
2.55 Pittsburgh Penguins

Edmonton Oilers pri ekipi San Jose Sharks
1 X 2 (redni del)
2.35 San Jose Sharks

https://www.youtube.com/watch?v=R7Ui_FnOPh8

PUSTITE KOMENTAR

Sending