Stavni nasveti 18.3.2017

0
978
stavni nasveti arsenal

Evo pa smo končno dočakali vikend in s tem tudi tuje nogometne lige.

West Bromwich – Arsenal FC
1 X 2
1.65 Arsenal FC – Arsenal je v ligi nazadnje izgubil proti Liverpoolu s 3:1 potem pa še doživel blamažo na domačem igrišču v Ligi prvakov ko je izgubil kar s 1:5 proti Bavarcem! Navijači se zahvaljujejo gospodu Wengerju, ki pa nikakor ne razmišlja o odstopu, ampak nadaljuje svoje trenersko delo. Wenger je na klopi Arsenala že več kot 20 let in res počasi je napočil čas za menjavo, ampak o tem ne odločamo mi, ampak vodstvo kluba. Kakor koli današnja tekma je še kako pomembna za Arsenal, ki trenutno v ligi zaseda 5. mesto za četrtim pa zaostaja za 5 točk (ima 2 tekme manj), kar pomeni da spodrsljaj sploh ne pride v poštev!!! Zmaga je tako nujna kot še nikoli in to se zavedajo tudi igralci. Dejstvo je da je Arsenal na papirju precej boljša ekipa kot West Bromwich to pa bo potrebni tudi danes pokazati na igrišču. Naš stavni tip gre na Arsenal.

Stoke City – Chelsea FC
1 X 2
1.60 Chelsea FC

West Ham United – Leicester City
1 X 2
3.10 Leicester City – Lisice so zopet vroče kar pa stavnice seveda ne upoštevajo 🙂 Izplača se malce tvegati in kakšen € vložit na zmago…

FC Barcelona – CF Valencia
Handicap 0:3
1.83 CF Valencia  Barcelona mora tekmo dobiti, če želi še vsaj upati na naslov prvaka v Španiji. Valencia se počasi pobira in je vedno neugoden tekmec tako za Barcelono kot Real, ki je nekaj časa nazaj presenetljivo izgubil proti njimi. Odločili smo se za Handicap stavo in Valenciji dodelili 3 gole prednosti.

Portland Trail Blazers pri ekipi Atlanta Hawks
Zmagovalec: Atlanta Hawks

Utah Jazz pri ekipi Chicago Bulls
Zmagovalec: Chicago Bulls – Bullsi so danes bili zelo blizu uspeha proti Washington in so tekmo izgubili šele v končnici. Washington je poleg Miamija trenutno najbolj vroča ekipa lige in upiranje bikov v Washingtonu sploh ni bilo slabo. Danes v Chicago prihajajo Jazzi, ki imajo za sabo poraz proti Konjenikom. Biki krvavo potrebujejo zmago, da se zopet vključijo v boj za končnico in tega so na domačem terenu vsekakor sposobni na drugi strani pa imajo Jazzi praktično končnico že v žepu. Naš stavni tip gre na Bullse, kvoto pa preverite na bet365.

San Antonio Spurs pri ekipi Memphis Grizzlies
Zmagovalec: San Antonio Spurs

Houston Rockets pri ekipi Denver Nuggets
Zmagovalec: Denver Nuggets

https://www.youtube.com/watch?v=uZ5WGAZukN8

PUSTITE KOMENTAR

Sending