Stavni nasveti 18.2.2018

0
422
športne stave

Današnji dan bo dokaj zanimiv, saj se igra Italijansko, Špansko in Nemško prvenstvo. Poleg nogometa ne počivajo tudi NHL zvezdniki. Bo pa danes na sporedu tudi All Stars tekma med Lebronovo in Curryevo ekipo s slovensko udeležbo. Te tekme sicer ne bomo stavili, ker je namenjena bolj zabavi kot tekmovanju je pa na stavnicah favorit Lebronova ekipa. Pa si kar poglejmo kaj smo stavili:

Juventus
1.67
1 X 2
Torino – Juventus

SSC Napoli
1.14
1 X 2
SSC Napoli – Spal

AC Milan
1.60
1 X 2
AC Milan – Sampdoria

Real Sociedad
1.67
1 X 2
Real Sociedad – Levante

Atletico Madrid
1.36
1 X 2
Atletico Madrid – Athletic Club – Atletico Madrid je najbližji zasledovalec Barcelone in za njo trenutno zaostaja za 10 točk. Z današnjo zmago pa bi se ji približal na 7 točk. Seveda je Barcelona še vedno zelo daleč, ampak upanje za naslov je vseeno večje če je zaostanek 7 točk kot pa 10. Pričakovati gre težko tekmo in končno zmago domače ekipe.  Stavni kvoto pa preverite na bwin stavnici.

Real Madrid
1.30
1 X 2
Real Betis – Real Madrid – Kot vse kaže se Real Madrid počasi pobira in prijaha v vse boljšo formo, kar je za izločilne boje v ligi prvakov še kako pomembno. Na prvem obračunu v sredo je presenetljivo visoko s 3:1 odpravil PSG, ki je letos skoraj da nepremagljiv. Danes pa Madridčane čaka težko gostovanje v Sevilli, ampak vseeno pričakujemo novo zmago Madridčanov.

Borussia Dortmund
2.20
1 X 2
Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund

FC Augsburg
2.05
1 X 2
FC Augsburg – VfB Stuttgart

Winnipeg Jets
1.87
1 X 2 (redni del)
Florida Panthers pri ekipi Winnipeg Jets

San Jose Sharks
2.50
1 X 2 (redni del)
Dallas Stars pri ekipi San Jose Sharks

PUSTITE KOMENTAR

Sending