V ligi NBA in NHL bo zopet veliko dogajanja. Na sporedu bo kar nekaj zanimivih obračunov predvsem pa je to zatišje pred nevihto, ki prihaja za vikend, ko bo na sporedu ogromno derbijev na nogometnih zelenicah. Pa si pogljmo današnje stavne tipe:

Golden State Warriors pri ekipi Boston Celtics
Spread
1.91 Golden State Warriors -6,5 – Bojevniki igrajo po principu run&gun košarko saj imajo eno izmed najslabših obramb v ligi AMPAK imajo najboljši napad, ki vedno zadane kakšen koš več kot pa nasprotnik :)… Od Bostona smo pričakovali več glede na poletne okrepitve, ampak jim igra zaenkrat še ne steče. Bojevniki danes ne bi smeli imeti preveč težav in zmaga za več kot 7 točk je še kako realna.

San Antonio Spurs pri ekipi Los Angeles Lakers
Spread
1.91 San Antonio Spurs -6,5 – Lakersi so presenečenje letošnje sezone, med drugimi so letos razbili Bojevnike, ampak mlado moštvo še dela napake in ni konstantnosti. Spursi so sezono začeli zastrašujoče in mnogi so jih že videli z naslovom v roki, ampak počasi… Jasno je katera ekipa je favorit in zmaga bi morala biti višja kot za 6 točk. Stavne kvote preverite na 10bet stavnici

Toronto Raptors pri ekipi Denver Nuggets
Stava na zmago (ZDA)
1.53 Toronto Raptors

Los Angeles Clippers pri ekipi Sacramento Kings
Spread
1.91 Sacramento Kings +7

Detroit Red Wings pri ekipi Washington Capitals
1 X 2 (redni del)
1.75 Washington Capitals

Pittsburgh Penguins pri ekipi New York Islanders
1 X 2 (redni del)
2.00 Pittsburgh Penguins