Danes je potekal žreb lige prvakov, ki je postregel z zelo zanimivimi pari,ki si jih lahko ogledate spodaj. Ponoči bo v ligi NBA zopet zanimivo saj bosta igrala dva Slovenca in oba imata lepe možnosti da z ekipama zmagata ampak bomo videli kaj se bo zgodilo. Pa si kar poglejmo današnje stavne tipe:

Minnesota Timberwolves pri ekipi Miami Heat
Zmagovalec: Miami Heat – Miami se lahko danes v primeru zmage in porazu Detroita povzpe na 8 mesto v konferenci, kar pomeni, da so ujeli pozicije ki vodijo v končnico. Škoda je ker je Miami tako slabo začel sezono in po začetnih 10-30 sedaj naredil serijo 22 zmag in samo 5 porazov kar je najbolje v tem obdobju v ligi. Volkovi na drugi strani so moštvo prihodnosti, ki pa nikakor ne morejo tega pokazati letos. Končnice volkovi letos najverjetneje ne bodo videli kar bo že 13-tič zaporedoma. Kar se tiče današnje tekme je favorit jasen to je Miami vrnil se je tudi Dragič in težav z zmago tukaj ne bi smelo biti. Naš stavni tip je torej jasen, kvoto pa preverite na 10bet stavnici.

Toronto Raptors pri ekipi Detroit Pistons
Zmagovalec: Toronto Raptors –  Toronto je danes razočaral proti OKC-ju kjer je Westbrook dosegel že 34 trojni dvojček v tej sezoni. Ponoči imajo novo priložnost, da se zberejo in premagajo Detroit, ki zadnje čase igra bolje. Zmaga Toronta bi še kako šla na roko Miamiju, ki bi se tako lahko povzpel na 8 mesto na vzhodu. Težko je reči kdo je tukaj favorit… največji problem Toronta je ker jim manjka njihov organizator igre in drugi najboljši igralec moštva. Odločili smo se da malce tvegamo in stavimo na Toronto.

Houston Rockets pri ekipi New Orleans Pelicans
Zmagovalec: Houston Rockets

Milwaukee Bucks pri ekipi Los Angeles Lakers
Zmagovalec: Milwaukee Bucks

Borussia Dortmund – FC Ingolstadt 04
1 X 2
1.25 Borussia Dortmund

UD Las Palmas – Villarreal
1 X 2
3.40 X

FC Metz – SC Bastia
1 X 2
1.95 FC Metz

OSC Lille – Olympique de Marseille
1 X 2
3.20 X

Evo še pari lige prvakov v četrtfinalu. Kaj pravite kdo bo napredoval?
Liga prvakov, četrtfinale:
ATLETICO MADRID – LEICESTER
BORUSSIA (D) – MONACO
BAYERN – REAL MADRID
JUVENTUS – BARCELONA

4 KOMENTARJI