Petek je rezerviran za uvodne tekme velikih nogometnih lig. Že kar danes se v Angliji obeta veliki derbi med Chelsea in Liverpoolom! Poleg derbija je na sporedu še kar nekaj zanimivih tekem, ki smo jih stavili na stavnici 10bet… Stave preverite spodaj:

Chelsea FC – Liverpool FC
1 X 2
3.40 Liverpool FC –  Kdo je favorit tukaj je zelo zelo zanimivo vprašanje, če sodimo po lanski sezoni Liverpool ne bi smel imeti bistvenih težav z Londončani, ampak zamenjal se je trener in tudi start Londončanov v novo sezono je bil zelo dober. Na drugi strani tudi Liverpool ni startal slabo in že ima na seznamu eno veliko zmago proti Arsenalu. Res pa je, da je izgubil na tekmi kjer ni nihče pričakoval in na ta način izgubil pomembne točke. Dejstvo je, da Liverpool igra bistveno bolje proti večjih moštvih kot malih in pričakovati in zato pričakujemo zmago Liverpoola.

1. FC Köln – SC Freiburg
1 X 2
1.87 1. FC Köln

Sampdoria – AC Milan
1 X 2
3.25 X

SM Caen – Paris Saint-Germain
1 X 2
1.48 Paris Saint-Germain – PSG se bi lahko poznala utrujenost od lige prvakov, ampak tekmec ni noben bavbav in zmaga bi morala biti dosegljiva z lahkoto, saj jo PSG potrebuje glede na malce slabši začetek v prvenstvu!