Stavni nasveti 16.3.2017

0
781
stavni nasveti - nba

Danes se bodo delile vstopnice za četrt finale v ligi Evropa, prav tako se nam obeta nekaj nadvse zanimivih tekem v ligi NBA. Poglejmo današnje stavne napovedi:

Utah Jazz pri ekipi Cleveland Cavaliers
Zmagovalec: Cleveland Cavaliers – Bliža se končnica in konjeniki so očitno počasi začeli stopnjevati tempo saj so nazadnje dobesedno odpihnili Detroit za skoraj 30 točk. Konjeniki so sicer na zadnjih 10 tekmah zmagali le 4 krat, ampak ta tekma je že nakazala da se ekipa prebuja.  Utah Jazz v Cleveland prihaja povsem neobremenjeno. Njihova forma je dobra saj so na zadnjih 10 tekmah zmagali kar 7krat. Tekmeca sta se nazadnje srečala v mesecu januarju, ko so doma za 8 točk slavili Jazzi. Tokrat bodo Konjeniki storili prav vse, da se maščujejo za januarski poraz. Naš favorit je torej Cleveland, stavno kvoto pa preverite na stavnici bet365.

Oklahoma City Thunder pri ekipi Toronto Raptors
Zmagovalec: Toronto Raptors – Trenutna forma obeh dveh ekip je zelo podobna saj sta obe dve ekipi na zadnjih 10 tekmah zmagali 6 krat. OKC je zelo slaba v gosteh saj ima razmerje zmag in porazov 13-20. Toronto pa ima doma razmerje 22-11. Letos so prvo in edino medsebojno tekmo v gosteh dobili Reptorji, kar da slutiti, da danes doma ne bi smeli imeti prevelikih težav z OKC. Naš stavni tip torej zmaga Toronta!

Brooklyn Nets pri ekipi New York Knicks
Zmagovalec: New York Knicks

Memphis Grizzlies pri ekipi Atlanta Hawks
Zmagovalec: Atlanta Hawks

Orlando Magic pri ekipi Golden State Warriors
Zmagovalec: Golden State Warriors

AS Roma – Olympique Lyon
1 X 2
1.80 AS Roma

Borussia Mönchengladbach – FC Schalke 04
1 X 2
2.10 Borussia Mönchengladbach

Manchester United – FC Rostov
1 X 2
1.19 Manchester United

PUSTITE KOMENTAR

Sending