Stavni nasveti 13.9.2018

0
418
športne stave

V španiji se danes igra Copa del Rey, kjer pa bodo danes v akciji manj znani klubi bo pa ravno zaradi tega zanimivo saj bodo stavne kvote večje, ker so ekipe bolj izenačene. Kar pa se ostalega nogometa tiče bo pa danes malce manj akcije se pa akcija vrača že za vikend. Bo pa danes zanimivo tudi na košarkarskih parketih in pa v ruski hokejski ligi KHL. Pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes:

HJK Helsinki
1.20
1 X 2
HJK Helsinki – IFK Mariehamn

X
3.20
1 X 2
Ilves – FC Honka

Kuopio PS
1.62
1 X 2
Kuopio PS – Lahti

SJK Seinäjoki
2.00
1 X 2
SJK Seinäjoki – Turku PS

Monaco
1.48
Stava na zmago
Monaco – Banvit

PAOK Solun
1.25
Stava na zmago
PAOK Solun – Istanbul BBSK

Traktor Čeljabinsk
2.70
1 X 2 (redni del)
Traktor Čeljabinsk – Avtomobilist Jekaterinburg

Avangard Omsk
2.10
1 X 2 (redni del)
Avangard Omsk – Metallurg Magnitogorsk

CSKA Moskva
1.30
1 X 2 (redni del)
CSKA Moskva – Severstal Čerepovec – Razmerja zmag med tema dvema tekmecema je zelo na strani CSKA Moskve, ki je medsebojno dobila kar 28 tekem medtem ko Severstal Čerepovec samo 12. Tudi štart v novo sezono je malce bolje uspel Moskovčanom, ki imajo na prvenstveni lestvici točko več po 5 krogih od tekmeca. Je pa zanimivo da je zadnjo tekmo med tema dvema nasprotnikama dobil Severstal Čerepovec in to kar 4:1, medtem ko je na prejšnjih 5 zaporednih tekmah slavil CSKA. Danes pa pričakujemo zmago domače ekipe, ki je tudi absolutni favorit na stavnicah…

Slovan Bratislava
3.40
1 X 2 (redni del)
Slovan Bratislava – Dinamo Moskva

Albacete Balompie
2.05
1 X 2
Albacete Balompie – Lugo

X
2.95
1 X 2
Numancia – Sporting Gijon

Elche
2.55
1 X 2
Elche – Granada CF

UD Las Palmas
1.44
1 X 2
UD Las Palmas – CF Rayo Majadahonda

Latvija
1.48
Stava na zmago
Latvija – Slovenija – Možnosti Slovenije za lansiranje na svetovno prvenstvo so zelo majhne skoraj nične zato lahko naši mladi fantje danes neobremenjeno napadejo zmago proti Latviji. Realnos pa je takšna, da ne bodo imeli ravno dosti možnosti saj so Latvijci nabrali zelo močno ekipo za danes medtem ko je slovenska izbrana vrsta zelo oslabljena. Upajmo na dober boj in zmago Slovenija, naš stavni tip pa je vseeno na zmago Latvije.

PUSTITE KOMENTAR

Sending