Stavni nasveti 13.8.2017

0
614
stavni tipi

Danes bo na sporedu prvi El Clasiko v letošnji sezoni. Poleg El Clasika se bo igralo tudi na ostalih nogometnih igriščih pa si kar poglejmo kako smo stavili danes:

NK Krško – Ankaran Hrvatini
1 X 2
1.40 NK Krško – Ankaran je na žalost preslabo moštvo, da bi se lahko kosalo s prvoligaši v letošnji sezoni in tako bo vsaka točka, ki jo bodo dosegli pravi uspeh. Krško je letos kar dobro odprlo začetek sezone danes pa jih čaka na domače igrišču zelo lahek nasprotnik in zmaga sploh ni vprašanje. Torej naš stavni tip je jasen zmaga Krškega. Stavno kvoto pa preverite na bet at home stavnici.

NŠ Mura – NK Radomlje
1 X 2
1.95 NS Mura

Newcastle United – Tottenham Hotspur
1 X 2
1.67 Tottenham Hotspur

Manchester United – West Ham United
1 X 2
1.30 Manchester United

Juventus – Lazio Rim (nevtralno igrišče)
1 X 2
1.83 Juventus

FC Barcelona – Real Madrid
1 X 2
2.00 FC Barcelona – Letos bo jih na sporedu res veliko in še pred začetkom sezone je na sporedu prvi. Tekmeca sta se kakšen teden nazaj že srečala na Ameriški turneji, kjer pa je bila uspešnejša Barcelona. Real se pred letošnjo sezono ni kaj dosti okrepil oz. izgubil kakšnega ključnega igralca medtem ko je Barcelona ostala brez velezvezdnika Neymarja. Real je že tudi uspešno štartal v novo sezono saj je osvojil evropski super pokal. Danes pa pričakujemo napeto tekmo z minimalno zmago Barcelone in s tem zelo zanimivo povratno tekmo v Madridu.

Feyenoord Rotterdam – FC Twente
1 X 2
1.20 Feyenoord Rotterdam

FC Midtjylland – FC Nordsjælland
1 X 2
1.80 FC Midtjylland

PUSTITE KOMENTAR

Sending