Nov stavni teden se začenja in upajmo, da bo začetek uspešen. Danes je na sporedu nekaj zanimivih tekem predvsem bo zanimivo v Angliji med Chelsea FC in Manchester United, ki igrata FA pokal. No pa si kar poglejmo današnje stavne tipe.

Chicago Bulls pri ekipi Charlotte Hornets
Stava na zmago (ZDA)
3.60 Chicago Bulls – Biki imajo za sabo kar 5 zaporednih porazov, kar je v borbi za končnico zelo slabo saj so denimo padli iz 7 mesta na 10 in za končnico zaostajajo 2 zmagi. To seveda gre na roko Miamiju, ki pa je danes na žalost brez Dragiča izgubil. No vrnimo se nazaj h naši tekmi. Sršeni tudi v zadnjem obdobju ne blestijo saj so v zadnjih 10 tekmah zmagali le 5 krat. Za bike bo to druga zaporedna tekma in sicer so včeraj grdo izgubili v Bostonu. Kaj pričakovati od ekip, ki sta trenutno v slabi formi je težko reči, ampak glede na to da imajo biki več možnosti za končnico lahko to tekmo dobijo.

Dallas Mavericks pri ekipi Toronto Raptors
Stava na zmago (ZDA)
1.53 Toronto Raptors

Milwaukee Bucks pri ekipi Memphis Grizzlies
Stava na zmago (ZDA)
1.55 Memphis Grizzlies

Chelsea FC – Manchester United
1 X 2
1.72 Chelsea FC – Chelsea v prvenstvu vodi za 10 točk in je tako rekoč naslov že osvojil. Man United pa se v prvenstvu krčevito bori za pozicije, ki vodijo v ligo prvakov. Obe dve ekipi si seveda želita tudi pokalne lovorike, ampak le eden je lahko zmagovalec. Man United bo danes imel kar precej težav v napadu saj jim manjka kaznovani Zlatan Ibrahimovič, ki je glavni motor doseganja golov pri ekipi. Na zadnji medsebojni tekmi je Chelsea gladko odpravil z Man Unitedu in je tudi tokrat glavni favorit. Naša stava torej gre na zmago Chelsea. Stavno kvoto pa preverite na bet at home stavnici.

Lazio Rim – Torino
1 X 2
1.55 Lazio Rim

Carolina Hurricanes pri ekipi New York Islanders
1 X 2 (redni del)
2.10 New York Islanders

Winnipeg Jets pri ekipi Nashville Predators
1 X 2 (redni del)
2.00 Nashville Predators

Boston Bruins pri ekipi Vancouver Canucks
1 X 2 (redni del)
1.91 Boston Bruins

St. Louis Blues pri ekipi Los Angeles Kings
1 X 2 (redni del)
2.15 Los Angeles Kings

2 KOMENTARJI