Boston je drugi finalist na vzhodni konferenci. V finalu konference se bo pomeril proti Miamiju. V drugi včerajšnji tekmi pa je Denverju uspelo izsiliti še eno tekmo. Na veliko veselje vseh ljubiteljev nogometa pa se danes začenja najmočnejše Angleško nogometno prvenstvo. Kaj vse nas čaka danes lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

2.40 Crystal Palace – Southampton
Tip: 2

1.28 Liverpool FC – Leeds United
Tip: 1 – Lahko bi rekli, da aktualni angleški prvaki sezono začenjajo proti aktualnemu prvaku drug lige. Glede na stavno kvoto na stavnicah bi mnogi rekli, da bo Liverpool gladko dobil tole tekmo, ampak nekako se nam zdi, da bo to ena tistih tekem, pri kateri bo zmaga še kako težko prigarana. Leeds United se je pred začetkom sezone kar dobro okrepil in bo ob koncu sezone zagotovo poizkušal biti kje višje na lestvici in ne samo igrati za obstanek. Kar se tiče tekmovalne forme je zagotovo v boljše Leeds, ki na zadnjih 5 tekmah beleži 5 zmag. Liverpool pa je na zadnjih 5 tekmah po rednem delu 3 krat zmagal in 2 krat remiziral. Je pa tudi res, da je Liverpool igral proti težjim nasprotnikom kot Leeds. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmaj je uspešnejši Liverpool, ki ima 4 zmage in 1 remi. Na medsebojne tekme se ne gre ozirati saj imajo že kar dolgo brado. Za prvake se spodobi, da novo sezono odperejo zmago in tako menimo tudi mi. Naš stavni tip je zmaga Liverpoola, ampak ne bo lahko…

1.88 West Ham United – Newcastle United
Tip: 1

2.95 Eibar – RC Celta De Vigo
Tip: 2

2.85 Granada CF – Athletic Bilbao
Tip: 1

2.75 CF Cadiz – Osasuna
Tip: 2

1.35 Los Angeles Lakers – Houston Rockets [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Rakete so na prvi tekmi sicer pokazale, da bi lahko parirale Lakersom, ampak ko se je poškodoval njihov najvišji igralec in se k Lakersom vrnil Rondo je šlo vse navzdol. Lakersi tako trenutno vodijo s 3:1 in danes lahko zaključijo serijo. Glede na prikazano na zadnjih 3 tekmah o tem sploh ne dvomimo, saj rakete preprosto sedaj nimajo nikogar, ki bi pobiral odbite žoge. Lakersi so na zadnji tekmi recimo dosegli enkrat več skokov od raket. No kakor koli naš stavni tip za danes je zmaga Lakersov. V kolikor imate upanje in ste navijač raket pa le preverite kakšno stavno kvoto vam ponuja stavnica pokerstars.

1.34 1. FC Nürnberg – RB Leipzig
Tip: 2

1.45 TSV 1860 München – Eintracht Frankfurt
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending