Za nami le Liga Evropa in oba dva potnika v finale sta znana to sta Man United in Ajax. Sta pa obe dve tekmi včeraj bile še kako napeti, ampak omenjenima kluboma se je izšlo tako kot sta si zamislila. Za danes pa smo pripravili naslednje stavne napovedi:

West Bromwich – Chelsea FC
1 X 2
1.36 Chelsea FC – Chelsea lahko z zmago že osvoji naslov v angleškem prvenstvu in to se bo tudi skoraj za gotovo zgodilo danes. West Bromwich je trenutno v zelo slabi formi saj na zadnjih 5 tekma ni niti enkrat zmagal izgubil pa je kar 4 krat medtem ko je Chelsea na zadnjih 5 tekmah slavil 4 krat enkrat pa je izgubil. West Bromwich v primeru poraza ali zmage tudi ne more nič pridobiti ali izgubiti, tako da je ta tekma pomembna samo za Londončane, da čimprej potrdijo naslov prvaka. Stavno kvoto preverite na bet365 stavnici.

Everton – Watford
1 X 2
1.44 Everton

NK Radomlje – FC Koper
1 X 2
1.50 FC Koper

Rogaška – Zlatorog Laško
Handicap
1.85 Zlatorog Laško +5,5

Boston Celtics pri ekipi Washington Wizards (6. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.45 Washington Wizards – Do sedaj sta še obe dve ekipi slavili na domačih tekmah in verjetno bo se ta niz nadaljeval. Čarovniki danes nujno potrebujejo zmago, da še ostanejo v igri za konferenčno finale proti konjenikom. V primeru zmage čarovnikov pa bo o usodi obeh dveh ekip odločala 7 tekma tam pa vemo da je mogoče marsi kaj. Že zadnjič pa smo omenili, da nobena od ekip ne bo imela veliko nekih velikih možnosti za uspeh proti konjenikom saj so le ti ujeli pravo formo… Danes napovedujemo zmago čarovnikov.

Estac Troyes – Stade Reims
1 X 2
1.75 Estac Troyes

Nimes Olympique – AC Ajaccio
1 X 2
1.42 Nimes Olympique

NK Celje – NK Krško
1 X 2
1.45 NK Celje

https://www.youtube.com/watch?v=Bz2az-ZJXLM