Stavni nasveti 11.9.2018

0
410
stavni nasveti nhl

Danes je zadnji dan Uefine lige narodov in obeta se nam ena super tekma med Španijo in Hrvaško. Premor lige narodov pa ne bo ravno dolg saj bodo že v oktobru nove tekme. Seveda pa se po ligi narodov zopet vračajo klubske nogometne tekme. Danes pa bomo poleg nogometa zopet stavili tudi Rusko ligo KHL.

Belgija
1.28
1 X 2
Islandija – Belgija

Španija
1.62
1 X 2
Španija – Hrvaška – Španija je zelo pozitivno začela tekmovanje v ligi narodov saj so v Londonu premagali Angleže po preobratu z 2:1. Za špance sta bila na tej tekmi strelca Saul in Rodrigo, medtem ko je vodilni gol za Angleže zabil Marcus Rashford. Luis Enriqe je tako z zmago začel vodenje Španske nogometne reprezentance. Hrvati pa niso igrali tekme lige narodov, ampak prijateljsko tekmo s Portugalsko, katera se je končala z neodločenim izidom 1:1. Hrvaška pa ne bo mogla več računati na Mario Mandzukic, Daniel Subasic in Vedran Corluka, saj so se po svetovnem prvenstvu v Rusiji upokojili. Hrvaška je imela odlično svetovno prvenstvo, ampak kar nekaj vidnih članov jo je zapustilo, kar je le voda na milin Španski izbrani vrsti, ki želi popraviti slab vtis iz prvenstva. Tudi špansko izbrano vrsto je zapustilo nekaj odličnih nogometašev, ampak se bo manjko zagotovo manj poznav, saj imajo Španci veliko odličnih mladih nogometašev. Poleg tega pa Španci na domačem igrišču že 9 tekem niso izgubili in kar težko je verjeti, da bi se ta serija danes končala. Zanimiv je tudi podatek da je španska izbrana vrsta na zadnjih 25 tekmaj v povprečju na tekmo zabijala 2,8 zadetka kar je strašljiv poratek. Danes tako pričakujemo novo zmago Španije in prvo mesto na lestvici. Stavna kvota za zmago Španije na bwin stavnici pa je 1.62.

Finska
1.53
1 X 2
Finska – Estonija

X
3.00
1 X 2
Madžarska – Grčija

Bosna in Hercegovina
2.70
1 X 2
Bosna in Hercegovina – Avstrija

Belorusija
2.00
1 X 2
Moldavija – Belorusija

Luksemburg
1.10
1 X 2
San Marino – Luksemburg

Anglija
1.78
1 X 2
Anglija – Švica

Traktor Čeljabinsk
2.40
1 X 2 (redni del)
Traktor Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk

CSKA Moskva
1.55
1 X 2 (redni del)
CSKA Moskva – Lokomotiv Jaroslavl

Slovan Bratislava
2.35
1 X 2 (redni del)
Slovan Bratislava – Severstal Čerepovec

Sibir Novosibirsk
3.00
1 X 2 (redni del)
Sibir Novosibirsk – Avtomobilist Jekaterinburg – Ekipa Sibira je zelo slabo začela letošnjo ligo KHL saj so izgubili prav vse tekme do sedaj. Imajo tudi zelo negativno serijo saj beležijo kar 6 zaporednih porazov na drugi strani pa Avtomobilist naravnost blesti. Avtomobilist je dobil prav vsa srečanja v novo sezono za sabo pa ima serijo šestih zaporednih zmag. Danes pa napovedujemo presenečenje in prvo zmago v novi sezoni ekipe Sibir Novosibirsk.

PUSTITE KOMENTAR

Sending