Stavni nasveti 11.8.2017

0
566
stavni nasveti anglija

Vikend je pred nami in na voljo bo tudi ubilo dobrih tekem. Še dobro pred začetkom pa danes lahko pričakujemo kar dva imenitna obračuna in sicer med Mariborom in Domžalam ter Arsenal FC in Leicester City. Ja prav ste videli danes se končno začenja ena najmočnejših in najzanimivejših nogometnih lig. Pa si poglejmo kaj smo danes stavili:

Maribor – NK Domžale
1 X 2
1.91 Maribor – Prednost domačega terena bi lahko bila ključna za uspeh Maribora. Oba kluba letos odlično zastopata Slovenijo v evropskih ligah in tako kažeta da sta v tem trenutku daleč pred vsemi slovenskimi klubi. Pred nadaljevanjem evropskih tekem pa je usoda hotela da se srečata tudi na domači sceni… Kdo bo boljši? Težko je reči… Domžale igrajo na oko zelo lep in napadalen nogomet in včasih prejmejo kar preveč zadetkov. Medtem ko Maribor igra bolj zaprt nogomet s katerim jim dobro uspeva saj so vodilno moštvo v ligi z lepimi možnostmi, da se uvrstijo v skupinski del lige prvakov. Menimo da bo danes zelo težka tekma z minimalno zmago Maribora! Stavno kvoto preverite na bet at home stavnici.

NK Celje – NK Triglav Kranj
1 X 2
3.25 X

Arsenal FC – Leicester City
1 X 2
1.50 Arsenal FC – Pa smo dočakali angleško elitno ligo! Odpirata pa jo kluba, ki sta lani razočarala… Arsenal se ni uspel uvrstiti v ligo prvakov, medtem ko je branilec naslova povsem odpovedal… Kakšne bodo moči v ligi bo potrebno počakati vsaj kakšnih 5 do 10 krogov. Za danes pa verjamemo da bo Arsenalu uspelo.

Rijeka – GNK Dinamo Zagreb
1 X 2
3.10 X

Partick Thistle – Celtic
1 X 2
1.22 Celtic

Sporting Lizbona – Vitoria Setubal
1 X 2
1.20 Sporting Lizbona

Bate Borisov – Dinamo Brest
1 X 2
1.53 Bate Borisov

Legia Varšava – Piast Gliwice
1 X 2
1.36 Legia Varšava

SK Slavija Praga – FC Vysočina Jihlava
1 X 2
1.16 SK Slavija Praga

PUSTITE KOMENTAR

Sending