Z današnjim dnem pa se v evropski ligi prvakov v nogometu začenja zares! Danes bosta na sporedu zelo zanimivi četrt finalni tekmi in obetamo si lahko kakšno golijado 🙂 Kaj pa se bo izcimilo iz tega pa bomo lahko videli okoli 11 ure zvečer… Pa poglejmo kako bomo danes stavili:

Juventus – FC Barcelona
1 X 2
3.30 X – Barcelona igra toplo hladno in v španskem prvenstvu, ko ji Real ponudi priložnost, da bi el clasiko lahko odločal v naslovu oni namesto, da bi premagali Malago izgubijo. Juventus pa praktično v domačem prvenstvu nima nikakršne konkurence in že pridno krmari proti naslovu. Na zadnji tekmi je gladko z 2:0 premagal  Chievo. Alegri pred tekmo ne želi izdati postave je pa jasno povedal, da napada ne bo spreminjal. Njegova želja je tudi da na domačem terenu ne bi prejeli zadetka, ampak se zaveda, da bo to zelo težko. Zgodovinsko gledano je za zmago uspešnejša Barcelona in je ravno nazadnje proti Juventusu osvojila ligo prvakov, ko so jih premagali z 3:1. Za prvo tekmo napovedujemo, da bo tekma zelo izenačena in da mogoče ne bo veliko zadetkov. Zato smo se odločili da stavimo remi.

Borussia Dortmund – AS Monaco
1 X 2
1.57 Borussia Dortmund – Tukaj pa pričakujemo več zadetkov, saj obe ekipi igrata zelo napadalen nogomet. Vsekakor se tukaj splača staviti, da bo na tekmi več kot 2,5 gola. Kakšna pa je forma obeh dveh ekip? Borussia je na zadnji tekmi proti Bayernu visoko izgubila s 4:1, medtem ko je Monako v gosteh premagal Angers z 0:1. Danes več možnosti za uspeh pripisujemo Borussiji, saj igra na domačem terenu, kjer zelo redko izgubi! Stavno kvoto za več kot 2,5 gola preverite na 10bet.com

Phoenix Suns pri ekipi Sacramento Kings
Skupni rezultat
1.91 Manj kot 219,5

St. Louis Blues pri ekipi Minnesota Wild
1 X 2 (redni del)
2.05 Minnesota Wild

Columbus Blue Jackets pri ekipi Pittsburgh Penguins
1 X 2 (redni del)
2.00 Pittsburgh Penguins

New York Rangers pri ekipi Montreal Canadiens
1 X 2 (redni del)
2.30 Montreal Canadiens

Nashville Predators pri ekipi Chicago Blackhawks
1 X 2 (redni del)
1.95 Chicago Blackhawks

Calgary Flames pri ekipi Anaheim Ducks
1 X 2 (redni del)
3.70 X

Še povzetek tekme med konjeniki in vročico…

https://www.youtube.com/watch?v=KBf_QmERSIA

PUSTITE KOMENTAR

Sending