Stavni nasveti 11.3.2017

0
881
stavni nasveti nba 4

Veliko športnega dogajanja bo danes na sporedu povsod po Evropi in ponoči čez lužo v ligi NBA kjer bo denimo igral Miami. No pa si kar poglejmo današnje stavne tipe:

CF Valencia – Sporting Gijon
1 X 2
1.45 CF Valencia – Valencia je bila še pred nekaj tedni v izgubljenem položaju, saj so bili blizu pozicijam za izpad. Potem pa so postopoma začeli dvigovati formo in premagali danimo Real iz Madrida. V zadnji tekmi pa niso bili tako uspešni saj jih je premagal Atletico Madrid kar s 3:0. Na drugi strani Gijon pa je že z nogo in pol v drugi ligi. Gijon ima za sabo dva zaporedna poraza in tudi danes se mu ne obeta nič drugega kot poraz.

Granada CF – Atletico Madrid
1 X 2
1.48 Atletico Madrid

RasenBallsport Leipzig – VfL Wolfsburg
1 X 2
1.60 RasenBallsport Leipzig

Everton – West Bromwich
1 X 2
1.60 Everton

Toronto Raptors pri ekipi Miami Heat
Zmagovalec: Miami Heat – Miami je ena izmed najbolj vročih ekip trenutno v ligi NBA poleg Washingtona in razmišljajo izključno samo v zmagi saj se borijo za končnico. Miami ima v zadnjih 10 tekmah za sabo 7 zmag na drugi strani Toronto pa 6. Miami ima prednost domačega terena in tudi nima težav s poškodbami tako kot Toronto, ki mu manjka prvi organizator igre, kar se je izkazalo za veliko težavo saj so v zadnjem obdobju iz 2 mesta na vzhodu nazadovali na 4. Stavno kvoto preverite na bet365

Minnesota Timberwolves pri ekipi Milwaukee Bucks
Zmagovalec: Minnesota Timberwolves – Volkovi so danes ponoči pripravili lepo presenečenje saj so premagali trenutno najboljšo ekipo lige. Tudi Bucksi so premagali Indiano in za oba tekmeca velja, da bo to druga zaporedna tekma. Obe dve ekipi se še borita za končnico ena na zahodu druga na vzhodu in nekako je težko reči kdo bo zmagal. Odločili smo se za stavo na volkove, da presenetijo Buckse!

New York Knicks pri ekipi Detroit Pistons
Zmagovalec: New York Knicks

https://www.youtube.com/watch?v=RV3Htr2BUEs

PUSTITE KOMENTAR

Sending