Včeraj smo zadeli fantastične single stave, vse so imele visoko kvoto, še naš zvesti spremljevalec je odlično napovedal zmago Turkov! No za danes pa smo pripravili naslednje single stave…

Nogomet:

Liga prvakov Juventus – FC Bayern München – Nemci so se verjetno kaj naučili iz zadnje povratne tekme proti Arsenalu… verjetno Juventusa ne bodo podcenjevali ali igrali ležerno! Juventus bo na tej tekmi poskušal vsaj častno zmagati, saj kaj več bo zelo zelo težko dosegel. Bayeren pa vsekakor ne bo pustil, da se stvari zapletejo in bo poskušal doseči vsaj zadetek… Nekako imamo občutek, da bi se tekma lahko končala neodločeno. Stavni tip 0. (Kvota: 3.40)

Liga prvakov FC Barcelona – Paris Saint-Germain – Barcelona ima boljši rezultat kot iz zadnje povratne tekme proti Milanu zato ne gre pričakovati da bodo že na začetku tvegali vse ali pač. Pričakujemo napeto tekmo z veliko goli zato tudi stava, da bo več kot 2,5 golov na tekmi. (Več kot 2,5 Kvota: 1.44)

Hokej:

NHL New York Rangers : Toronto Maple Leafs – Stavni tip 1. (Kvota:2.00) – Tri moštva iz New Yorka se krčevito borijo za končnico. Zato bi zmaga še kako prav prišla domačim!