Vikend, ki je postregel z veliko presenečenji je za nami pred nami pa je ponedeljek, ki ne bo postregel ravno z veliko stavno izbiro. Seveda nekaj nogometnih tekem bo danes, ampak to je le zatišje pred nevihto saj v torek, srado in četrtek prihajajo evropska tekmovanja. Pa si kar poglejmo kaj imamo danes na sporedu:

X
3.60
1 X 2
Sampdoria – Spal – Ekipa Spal-a je odlično začela novo sezono v italijansko prvenstvo saj je dobila uvodni dve tekmi, sedaj pa je forma malce začela padati saj so bili poraženi na zadnjih dveh tekmah zapovrstjo. Spala je tako na letošnjih 6. tekmah Italijanskega prvenstva 3 krat zmagala in 3 krat izgubila kar zadostuje za 12. mesto na prvenstveni lestvici. Danes pa jim nasproti stoji Sampdoria, ki je v podobni formi kot Spal-a in sicer na 6. tekmah so 2 krat zmagali, 2 krat remizirali in 2 krat izgubili, kar zadostuje za 13. mesto na lestvici. V prejšnji sezoni sta se ekipi pomerile dvakrat in vedno je zmagala domača ekipa  2-0 (Sampdoria doma) in 3-1 (Spal 2013 doma). Danes pričakujemo zanimivo in izenačeno tekmo, ki se bo po našem mnenju končala z delitvijo točk. Stavno kvoto za zmago ene izmed ekip pa lahko preverite na bet at home stavnici!

Gorica
2.55
1 X 2
Gorica – NK Celje

Aluminij Kidričevo
1.80
1 X 2
Aluminij Kidričevo – NK Triglav Kranj

FC Nordsjælland
1.90
1 X 2
FC Nordsjælland – SønderjyskE

Celta de Vigo
2.10
1 X 2
Celta de Vigo – Getafe

CSKA Moskva
1.90
1 X 2 (redni del)
Salavat Ufa – CSKA Moskva

Traktor Čeljabinsk
2.70
1 X 2 (redni del)
Traktor Čeljabinsk – Dinamo Moskva

Jokerit
1.65
1 X 2 (redni del)
Jokerit – HC Soči – Finski Jokerit je odlično odprel novo sezono v ligi KHL in trenutno po 11 tekmah beleži 8 zmag in le 3 poraze, kar zadostuje za 3 mesto na lestvici. HC Soči pa sezone ni začel po načrtih saj je na 12 tekmah zmagal samo 5 krat in 7 krat izgubil, kar zadostuje za 13. mesto na lestvici. Ekipi se med sabo kar dobro poznata saj se bosta danes pomerili že 17 in v tej statistiki so boljši hokejisti Sočija, ki beležijo 10 zmag medtem ko Jokerit le 6. Danes pa bi vseeno svoje evre položili na finsko ekipo, ki je v precej boljši formi povrh vsega pa igra na domačem terenu.

PUSTITE KOMENTAR

Sending