Športni naveti 31.10.2018

0
408
stavni nasveti nba

Danes se bomo predvsem posvetili ligi NBA, saj se bosta prvič v tej sezoni srečala Luka in Lebron. Tekma bo v Los Angelesu in prav zanimivo bo spremljati zvezdo v vzponu ter na drug strani zvezdo v padanju :). Pa si kar poglejmo katere tekme lige NBA in NHL so danes.

2.15 Brooklyn Nets – Detroit Pistons
Tip: 2

1.42 New York Knicks – Indiana Pacers
Tip: 2

1.28 Chicago Bulls – Denver Nuggets
Tip: 2

2.13 Minnesota Timberwolves – Utah Jazz
Tip: 1 – Volkovi so na prejšnjem srečanju po odlični igri Buttlerja sploh v zadnji četrtini premagal Lakerse, ki še letos niso našli zmagovite forme. Po vseh težavah, ki jih imajo v Minnesoti se ekipa še kar dobro drži saj na prvih 7 tekmah zmagala 3 krat in 4 krat izgubila. Na drugi strani pa Jazzi nimajo takšnih težav in so sezono napram lansko ko so začeli slabo letos začeli dobro. Na prvih šestih tekmah je ekipa zmagala 4 krat in le dvakrat izgubila. Pri Jazzih na začetku sezone blesti center Gobert, ki na tekmo dosega 17.7točke in 13.5 skoka. Minnesota bo verjetno igrala brez Andrew Wiggins, ki je poškodovan ga je pa odlično na prejšni tekmi zamenjal novinec Josh Okogie, ki je proti Lakersom dosegel kar 17 točk. Danes napovedujemo izenačeno tekmo manjšo prednost pa vseeno dajemo domači ekipi. Stavno kvoto za morebitno zmago Jezzov pa preverite na bet at home stavnici.

3.31 Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks
Tip: 2 – Luka je na zadnji tekmi proti Spursom blestel z 31 točkami vendar to ni bilo dovolj za zmago. Ekipa Dallasa se je sicer odlično borila proti ekipi, ki bo zagotovo v končnici po koncu sezone vendar so Spursi zmagali po podaljšku. Jezerniki pa so tudi izgubili zadnjo tekmo proti Minnesoti potem ko jih je minuto pred koncem s trojko pokopal Buttler. Odločilna pa je bila tudi napaka Jamsa, ki je v ključnem trenutku izgubil žogo. V ekipi Lakersov se vidi da so še kako nervozni sploh James, ki pravi da bo potrebno nehati ponavljati eno in iste napake. Seveda je v tej tekmi favorit domače moštvo, ampak pustimo se presenetit ob novi odlični predstavi Luke in tretji zmagi Dallasa 🙂

2.62 Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending