Športni naveti 15.10.2018

0
336
stavni nasveti nhl 2

Stavni ponedeljek je tukaj in pred nami je zopet veliko število hokejskih tekem, ki bodo še kako zanimiva. V ligi NHL je sedajle na začetku sezone še posebaj zanimivo, saj se še ne ve kateri klubi so boljši in kateri slabši in lahko pride do večjega števila presenečenja. Pa si kar poglejmo katere NHL in KHL tekme imamo danes:

1.99 Ottawa Senators – Dallas Stars
Tip: 2

1.80 Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings
Tip: 1 – Toronto je odlično začel letošnjo sezono v ligi NHL saj je na prvih 6 tekmah kar 5 krat zmagal in le enkrat izgubil proti Ottawi. Danes pa na domačem ternu pričakujejo Los Angeles Kingse, ki pa so sezono zopet začeli porazno in imajo po petih tekmah le dve zmagi in 3 poraze. Kraljem tudi danes ne bo lahko glede na odlično formo Toronta. Zadnjih 6 medsebojnih tekem sicer vliva nekaj upanja Kraljem, ki imajo 4 zmage in samo dva poraza, ampak forma govori sama zase. Naš stavni tip je zmaga Toronta.

1.88 Nashville Predators – Minnesota Wild
Tip: 1 – Predatorji so sezono odprli s 4 zmagami in enim porazom, kar trenutno v njihovi diviziji pomeni prvo mesto na lestvici. Divjaki iz Minnesote pa se ne morejo ravno pohvaliti z blestečim uvodom v novo sezono saj so na 4 tekmah slavili le enkrat. Medsebojno se ekipi seveda poznata zelo dobro na zadnjih 6 tekmah pa sta ekipi popolnoma izenačeni, saj sta obe dve dobili po 3 tekme. Glede na trenutno formo in prednost domačega igrišča danes napovedujemo zmago predatorjev. Stavno kvoto za morebitno zmago Minnesote pa preverite na William Hill stavnici.

2.07 Montreal Canadiens – Detroit Red Wings
Tip: 1

1.53 Avtomobilist Yekaterinburg – HC Barys Astana
Tip: 1

1.75 HC Traktor Chelyabinsk – Sibir Novosibirsk
Tip: 1

1.28 CSKA Moskva – HC Red Star Kunlun
Tip: 1 – CSKA Moskva je v odlični seriji in beleži kar 6 zaporednih zmag v ligi KHL. Danes jih čaka kitajska ekipa, ki pa večjih možnosti za uspeh danes ne bi smela imeti. Medsebojno je statistika absolutno na strani Moskovske ekipe, ki je dobila prav vseh 5 tekem. Naš stavni tip torej je jasen zmaga CSKA Moskve!

1.81 Slovan Bratislava – Admiral Vladivostok
Tip: 1

1.22 SKA St. Petersburg – Spartak Moskau
Tip: 1

1.96 HC Dinamo Riga – Amur Khabarovsk
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending