Za vikend se bodo igrale kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Zelo vroče bo seveda v evropi in pa tudi po drugih celinah. Kaj vse nas čaka tale vikend pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 9.10.2021

1.93 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Litva – Bolgarija
Tip: 2

1.84 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Kazakstan – Bosna in Hercegovina
Tip: 2 – V tej skupini je izredno zanimivo stanje saj imajo še prav vse reprezentance možnost za napredovanje na svetovno prvenstvo, ki bo naslednje leto v Katarju. Kazakstan je trneutno po 5 odigranih tekmah na zadnjem 5. mestu s 3 osvojenimi točkami. Mesto višje pa je reprezentanca BiHa, ki je odigrala tekmo manj in ima prav tako 3 točke. Obe dve reprezentanci pa za 2. mestom, ki vodi v dodatne kvalifikacije zaostajata zgolj 2 točki. Edina reprezentanca, ki se je trenutno malce odlepila je Francija, ki ima na prvem mestu 12 točka, kar pomeni, da jih ima 7 več od druge. Francozi so na 6 odigranih tekmah 3 krat zmagali in 3 krat remizirali. Zanimivo pa je da je Ukrajina, ki je na 2. mestu še vedno brez zmage in ima na kontu 5 remijev. Reprezentanci kazakstana in biha sta se med sabo že pomerili in takrat se je tekma končala z 2:2. Ta tekma je tudi edina med tema dvema reprezntancama do sedaj. Kar se tiče tekmovalne forme so v boljši Bosanci saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 1 zmago, 3 remije in zgolj 1 poraz. Kazakstanci pa so v tem obdobju nanizali 3 remije in 2 poraza. Kljub temu, da se je prva tekma končala z remijem danes dajemo prednost reprezentanci Bih-a za zmago saj so po našem mnenju v boljši formi. Naš stavni tip je zmaga Bosne in Hercegovine.

1.30 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Švedska – Kosovo
Tip: 1

2.22 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Finska – Ukrajina
Tip: 2

2.19 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Azerbajdžan – Irska
Tip: 2

1.91 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Škotska – Izrael
Tip: 1 – V tej skupini je najbrž že jasno, da bo na svetovnem prvenstvu igrala Danska izbrana vrsta, ki je na prvih 6 tekmah dosegla 6 zmag ob tem zabila 22 golov prejela pa pozor niti enega!!! Na drugem mestu se nahaja Škotska z 11 točkami. Škoti so v tej skupini dosegli 3 zmage, 2 remija in 1 poraz. Kot vse kaže se bodo za 2. mesto Škoti krčevito borili z Izraelom, ki ima trenutno točko manj in je na 6 odigranih tekmah dosegel 3 zmage, 1 remi in 2 poraza. Nekaj možnosti dajemo še Austriji, ki je trenutno četrta in ima zgolj 7 točk. Škotska ima danes lepo priložnost, da si z zmago že skoraj zagotovi drugo mesto saj bi potem imeli pred Izraelom za zadnje 3 tekme kar 4 točke naskoka. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili kar velikokrat, na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa sta popolnoma izenačeni. Obe dve reprezentanci namreč beležita po 1 zmago in 3 remije. V tem kvalifikacijskem ciklusu v Izraelu pa sta se reprezentanci razši z remijem 1:1. Danes stavnice v vlogo favorita postavljajo Škotsko in tudi sami ji dajemo več možnosti za uspeh. Naš stavni tip je zmaga Škotske. Kakšna je stavna kvota za zmago Izraela ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

3.00 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Gruzija – Grčija
Tip: X

1.09 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Moldavija – Danska
Tip: 2

1.02 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Andora – Anglija
Tip: 2

1.44 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Luksemburg – Srbija
Tip: 2 – Luksenburg v zadnjem obdobju igra vse bolje in je čedalje bližje najboljšim reprezentancam, če vemo, da so še par let nazaj veljali za kanto za nabijanje. Luksenburg trenutno zaseda zelo visoko 3. mesto v skupini in je takoj za Srbijo, ki je trenutno druga. Srbi imajo sicer 5 točk več, ampak imajo odigrano tudi tekmo več od Luksenburga. Srbi so v teh kvalifikacijah že premagali Luksenburg in to kar 4:1 in tako nas ne čudi, da so danes favoriti za zmago. V tej skupini je sicer vodilna Portugalska, ki ima 2 točki več od Srbije tako, da bo tukaj še kako zanimiv boj za prvo mesto in neporsredno uvrstitev na svetovno prvenstvo. Srbija je v zadnjem obdobju v solidni formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Luksenburg pa je v tem obdobju dosegel 1 zmago, 1 remi in 3 poraze. Na zadnjih 3 medsebojnih tekmah je kakopak uspešnejša Srbija, ki beleži 3 zmage. Glede na formo in zadnje medsebojne tekme menimo, da je kakovost še vedno na strani Srbije in bi tole tekmo morali rutinirano dobiti. Naš stavni tip je zmaga Srbije.

1.34 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Švica – Severna Irska
Tip: 1

1.24 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ferski Otoki – Avstrija
Tip: 2

2.01 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Madžarska – Albanija
Tip: 1

1.01 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Poljska – San Marino
Tip: 1

Nedelja 10.10.2021

1.45 SP kvalifikacije, CONCACAF Kostarika – Salvador
Tip: 1

1.28 SP kvalifikacije, CONCACAF Mehika – Honduras
Tip: 1

1.97 SP kvalifikacije, CONCACAF Jamajka – Kanada
Tip: 2

1.71 SP kvalifikacije, CONCACAF Panama – ZDA
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending