Kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu so v polnem teku in tale vikend nas čaka pestro dogajanje. Slovenska izbrana vrsta bo tokrat igrala proti “lahkemu” nasprotniku Malti. Kako bo šlo našim fantom pa bomo še videli mi verjamemo v njihovo zmago. Kaj vse nas še čaka tale vikend pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 4.9.2021

1.49 Finska – Kazakstan
Tip: 1 – Zelo zanimiva skupina kjer bo očitno napeto vse do konca kvalifikacij. V skupini trenutno vodi Francija z 8 točkami, na drugem mestu je Ukrajina s 4 točkami, tretji so Finci, ki imajo 2 točke in 2 tekme manj, četrta je reprezentanca BIH prav tako z 2 točkama in tekmo manj na zadnje mestu pa so Kazakstanci tudi z 2 točkama in tekmo manj. Torej v tej skupini se je trenutno odlepila samo Francija medtem ko so ostale reprezentance povsem poravnane. Borba za drugo mesto bo očitno mesarsko klanje. V tej skupini naj bi bila Kazakstanska reprezentanca po moči najslabša vendar je na zadnjih 2 tekmah remizirala z Ukrajino, ki je veljala za drugo najmočnejšo ekipo v tej skupini. Finska pa bi se naj v tej skupini skupaj z Ukrajino borila za drugo mesto, saj je nazadnje igrala na evropskem prvenstvu in s tem pokazala, da ima kvaliteto. Finci so Euro 2020 začeli odlično saj so na prvi tekmi premagali Dansko, ki je kasneje klonila šele v polfinalu po podaljških potem pa so Finci izgubili preostali dve tekmi in izpadli. Finska je danes na stavnicah favorit za zmago saj igra doma in je tudi uspešnejša na zadnjih medsebojnih tekmah. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili samo 3 krat in Finci beležijo 2 zmagi in 1 remi. Naš stavni tip je zmaga Finske.

1.62 Irska – Azerbajdžan
Tip: 1

1.46 Ciper – Rusija
Tip: 2 – V tej skupini bo očitno še zelo zanimivo. Razlika med prvim in zadnjim mestom v tej skupini je samo 3 točke. Ciper se trenutno nahaja na zadnjem mestu s 4 osvojenimi točkami. Ciper je na prvih 4 tekmah uspel premagati Slovenijo in remizirati proti Slovakom, medtem ko je proti Hrvaški in Malti izgubil. Rusija pa je trenutno s 7 osvojenimi točkami trenutno prva skupaj s Hrvaško. Rusi so na prvih 4 tekmah premagali Malto in Slovenijo, medtem ko so remizirali s Hrvaško in izgubili proti Slovakom. Kaj je torej skupnega Cipru in Rusiji v teh kvalifikacijah? Obe dve reprezntanci sta na žalost premagali Slovensko izbrano vrsto. Na stavnicah je danes absolutni favorit Rusija vendar verjamemo, da jo lahko Ciper pošteno zagode tudi Rusom saj na domačem igrišču pe nimajo poraza. Kar se tiče tekmovalne forme so Ciprčani v katastrofalni saj so na zadnjih 5 tekmah kar 4 krat izgubili in zgolj 1 krat zmagali in žal to ravno proti Sloveniji. Rusija na drugi strani pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 krat zmagala, 1 krat remizirala in 2 krat izgubila. Rusi ne samo, da so v boljši formi so tudi precej uspešnejši na zadnjih 4 medsebojnih tekmah saj beležijo 3 zmage in 1 remi. Naš stavni tip za danes je seveda zmaga Rusije bi si še pa kako želeli, da bi se tekma končala z remijem saj bi to bil super rezultat za našo izbrano vrsto. Kakšna je stavna kvota za morebiten remi ali čudežno zmago pa preverite na bet at home stavnici.

1.35 Latvija – Norveška
Tip: 2

1.21 Srbija – Luksemburg
Tip: 1

1.09 Slovenija – Malta
Tip: 1

2.13 Izrael – Avstrija
Tip: 2

1.11 Ferski otoki – Danska
Tip: 2

1.65 Ukrajina – Francija
Tip: 2

2.02 Slovaška – Hrvaška
Tip: 2

1.15 Nizozemska – Črna Gora
Tip: 1

1.24 Škotska – Moldavija
Tip: 1

Nedelja 5.9.2021

2.16 Islandija – Severna Makedonija
Tip: 1

1.41 Belgija – Češka
Tip: 1

Švica – Italija
Tip: X – Aktualni evropski prvaki Italijani so na zadnji tekmi razočarali domače navijače saj so samo remizirali proti Bolgariji na domačem igrišču. Kljub slabi igri Italija še vedno zanseljivo vodi v skupini z 10 točkami po 4 odigranih tekmah. Švica na drugi strani pa je trenutno na 2. mestu s 6 točkami in ima odigrani dve tekmi manj od Italije. V tej skupini se bosta očitno za prvo mesto udarili Švica in Italija, medtem ko bodo ostale reprezentance bile ogorčen boj za 3, 4 in 5 mesto. So pa Italjani kljub temu, da so na zadnji tekmi samo remizirali v fantastični formi saj so neporaženi že kar 35 tekem poleg tega pa so na teh 35 tekmah dosegli kar 29 zmag in 6 remijev. Švicarji pa so denimo na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagali 3 krat in 2 krat izgubili. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so uspešnejši Italijani, ki beležijo 2 zmagi in 3 remije. Italijani so nazadnje letos junija Švicarje premagali kar s 3:0. Švicari pa Italijanov niso premagali že več kot 25 let. Nazadnje so Švicarji Italjane premagali leta 1993 v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. No tudi letos potekajo kvalifikacije za SP lahko mogoče ponovijo ta uspeh? Verjetno ne. Najbolj na tej tekmi je po našem mnenju realen remi ali pa zmaga Italije. Naš stavni tip je torej X. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago katere izmed reprezentanc pa preverite na 22bet stavnici.

3.05 Kosovo – Grčija
Tip: X

1.07 Nemčija – Armenija
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending