Za vikend bomo lahko spremljali obilico tekem v nogometni ligi narodov. Poleg nogometa pa bo na sporedu tudi finale lige NBA in pa konferenčni finali Lige NHL. Kaj več pa lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 4.6.2022

1.96 UEFA liga narodov Armenija – Irska
Tip: 2

1.39 UEFA liga narodov Madžarska – Anglija
Tip: 2

2.75 UEFA liga narodov Finska – Bosna in Hercegovina
Tip: 2

2.34 UEFA liga narodov Litva – Luksemburg
Tip: 2

3.35 UEFA liga narodov Italija – Nemčija
Tip: X

2.47 UEFA liga narodov Črna Gora – Romunija
Tip: 2

1.12 UEFA liga narodov Turčija – Ferski Otoki
Tip: 1

2.55 NHL Edmonton Oilers – Colorado Avalanche
Tip: 1 – Serija se po dveh odigranih tekmah v Coloradu seli v Edmonton. Na prvih dveh odigranih tekmah je slavil Colorado, ki je tako že na pol poti do velikega finala lige NHL. Prva tekma se je končala s 8:6 in druga s 4:0 za Colorado. NA drugi tekmi je Colorado povsem nastreljal nemočen Edmonton saj je bilo razmerje v strelih na gol kar 40:26. En zadetek je na tej drugi tekmi Colorado dosegel iz Power-playa. Ta serija bo glede na potek prvih tekem po našem mnenju kar kmalu zaključena. Se je pa potrebno zavedat, da je bil Coloradno najboljše moštvo zahodne konference v rednem delu, medtem ko je bil Edmonton zgolj 5. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je Colorado slavil na 4 tekmah, medtem ko je Edmonton dobil zgolj 1. V kolikor se želijo hokejisti Edmontona vrniti v igro morajo danes dobiti tole tekmo. Na teh dveh tekmah, ki bosta v Edmontonu pričakujemo eno zmago Colorada. Danes pa prednost dajemo Edmontonu, da bodo po 2 zaporednih porazih dobili tole tekmo in se vrnili v serijo. Naš stavni tip je zmaga Edmontona.

Nedelja 5.6.2022

1.52 NBA končnica Golden State Warriors – Boston Celtics
Tip: 1

1.27 UEFA liga narodov San Marino – Malta
Tip: 2

2.11 UEFA liga narodov Ciper – Severna Irska
Tip: 2

1.16 UEFA liga narodov Gibraltar – Severna Makedonija
Tip: 2

1.72 UEFA liga narodov Češka – Španija
Tip: 2

1.75 UEFA liga narodov Portugalska – Švica
Tip: 1 – Začela se je nova sezona lige narodov! Obe dve reprezentanci sta že odigrali po eno tekmo. Švicarji so na prvi tekmi izgubili z 2:1 proti Čehom, ki so tako prvi v skupini, medtem ko so Portugalci remizirali proti Španiji z izidom 1:1. Španija in Portugalska se tako trenutno nahajata na 2. mestu prvenstven lestvice. V skupini v končnico napreduje samo zmagovalec, medtem ko zadnje uvrščena ekipa nazaduje v nižji rang tekmovanja. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša ekipa Portugalske, ki beleži 3 zmage in 2 poraza. Je pa potrebno povdariti, da so Portugalci dobili zadnje dve medsebojne tekme. Zadnja medsebojna tekma pa ima že kar dolgo brado saj se je odigrala leta 2019. Kar se tiče same forme obeh dveh reprezentanc je trenutno v boljši Portugalska, ki na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Švicarji na drugi strani pa so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Na stavnicah je danes favorit Portugalska, ki ima kvoto za zmago nekje okrog 1.65. Naš stavni tip je zmaga Portugalske, ki igra doma in je uspešnejša v zadnjem obdobju od Švice. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.04 UEFA liga narodov Švedska – Norveška
Tip: 1

1.48 UEFA liga narodov Srbija – Slovenija
Tip: 1

2.29 UEFA liga narodov Kosovo – Grčija
Tip: 2

2.12 UEFA liga narodov Bolgarija – Gruzija
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending