Vikend je tukaj in čaka nas nekaj zanimivih tekem na svetovnem prvenstvu v nogometu. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 26.11.2022

2.55 Skupinski del Tunizija – Avstralija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Obe dve reprezentanci sta že odigrali tekmo na svetovnem prvenstvu. Tunizija je na prvi tekmi presenetljivo remizirala z Dansko 0:0, medtem ko je Avstralija pričakovano izgubila proti Franciji s 4:1. Avstralija je sicer odlično odprla tekmo in povedla z 1:0, kar je le spodbudilo Francoze, ki so potem do vrha napolnili mrežo Avstraliji. Pri Francozih je blestel Giroud, ki je zabil kar 2 zadetka in se s tem po številu zadetkov na svetovnem prvenstvu izenačil z Henry. Tunizija je bila na prvi tekmi v podrejenem položaju proti Danski vsaj kar se posesti žoge tiče in strelov v okvir vrat. So pa dokazali, da ne bodo lahek nasprotnik in da se Avstraliji nič dobrega ne piše danes. Tunizija je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Avstralija na drugi strani pa je dosegla 4 zmage in že prej omenjen poraz proti Franciji. Stavnice v manjšo vlogo favorita postavljajo Tunizijo in tudi mi menimo, da bi morali tole tekmo dobiti. Naš stavni tip je zmaga Tunizije. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago Avstralije pa preverite na bet at home stavnici.

2.09 Skupinski del Francija – Danska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

Nedelja 27.11.2022

1.66 Skupinski del Japonska – Kostarika [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.64 Skupinski del Belgija – Maroko [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.77 Skupinski del Hrvaška – Kanada [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.55 Skupinski del Španija – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Španija je svetovno prvenstvo odprla fantastično saj je na prvi tekmi premagala Kostariko kar s 7:0. Španci so na tej tekmi imeli kar 82% žogo v svojih naogah poleg tega pa Kostaričanom niso dovolili niti enega strela na gol! Španija je na tej tekmi zares dominirala in nič kaj dobrega se danes ne piše Nemcem, če bodo spet tako slabo odigrali naslednjo tekmo. Nemci so na prvi tekmi izgubili proti Japonski z 2:1. Nemci so bili na tej tekmi precej boljši nasprotnik vendar jih je stala neučinkovitost zelo veliko. Nemci so denimo protiu Japonskim vratom sprožili kar 25 strelov od tega 9 v okvir vrat, medtem ko so Japonci poizkušali 10 krat in samo 3 krat v okvir vrat. Nemci so tudi nadzorovali igro saj so imeli žogo v svojih nogah kar 74%. Vseeno pa so se na koncu veselili Japonci in ta poraz bi lahko Nemce stal tudi napredovanja v osmino finale v kolikor danes ne dosežejo zmage. Nemci danes res nujno potrebujejo zmago v kolikor Japonska zmaga proti Kostariki, pa se situacija v tej skupini lahko pošteno zaplete. Španci so trenutno v dobri formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 4 zmage in 1 poraz. Nemci pa na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Nemci so denimo izgubili proti Madžarski in Japonski. Na zadnji medsebojni tekmi so Španci slavili kar s 6:0. Ta tekma je bila odigrana 2 leti nazaj. Naš stavni tip je zmaga Španije, ki je vsaj po našem mnenju do sedaj pokazala precej več kot Nemčija.