Vikend bo zaznamovan predvsem z reprezentančnim tekmami. Kaj vse bo na sporedu pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 25.3.2023

Škotska
1.25
Škotska – Ciper
1X2, Redni del tekme

Spain
1.35
Spain – Norveška
1X2, Redni del tekme

Turkey
1.41
Armenija – Turkey
1X2, Redni del tekme

Hrvaška
1.58
Hrvaška – Wales
1X2, Redni del tekme

Switzerland – Tekma med  Belorusijo in Švico je kvalifikacijska tekma za evropsko prvenstvo. Belorusija je slaba ekipa, ki že dolgo ni bila na nobenem velikem turnirju. Zaradi vojne v Ukrajini igrajo domače tekme v Srbiji, kjer pa niso zmagali že skoraj dve leti. Proti Švici nimajo dobrih možnosti, saj so izgubili vse tri prejšnje medsebojne tekme. Švica je močna ekipa, ki je najbolje uvrščena v svoji skupini. Pred kratkim so izpadli iz svetovnega prvenstva proti Portugalski, zdaj pa si želijo popraviti vtis. Njihove tekme so ponavadi zanimive in polne golov. Na gostovanjih pa niso tako uspešni, saj so zmagali samo eno od zadnjih petih tekem. Nekateri švicarski politiki so celo zahtevali odpoved tekme zaradi političnih razlogov, saj je Belorusija zaveznica prepovedane Rusije.
1.20
Belarus – Switzerland
1X2, Redni del tekme

Izrael – Izrael bo danes gostil Kosovo na domačem igrišču, ki je del kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Izrael si želi prvič nastopiti na evropskem prvenstvu, potem ko so nazadnje izpadli proti Škotski po izvajanju enajstmetrovkah. Zdaj imajo novega trenerja in so napredovali v ligi narodov in na svetovni lestvici. So favoriti za zmago proti Kosovu, s katerim se bodo pomerili prvič v zgodovini. Imajo tudi dobro domačo formo, saj niso izgubili že sedem tekem. Kosovo je imelo različne rezultate pod francoskim trenerjem Alainom Giresseom. So ostali v tretjem kakovostnem razredu v ligi narodov in remizirali proti slabšim ekipam v prijateljskih tekmah. Njihove tekme so ponavadi zanimive in polne golov, a jim to ne prinaša veliko točk. Imajo težave z obrambo, saj redko ohranijo svoja vrata nedotaknjena. Računajo na svoje igralce, ki igrajo v najboljših evropskih ligah, in na svojo napadalno taktiko.
1.90 – Po kvotah stavnic je Izrael favorit za zmago proti Kosovu. Na primer, bet at home ponuja kvote 1.90 za zmago Izraela, 3.40 za remi in 4.15 za zmago Kosova. Seveda pa to ne pomeni, da je izid že vnaprej znan, saj je nogomet nepredvidljiv šport in lahko pride do presenečenj. Razum pravi da bi moral tukaj slaviti Izrael.
Izrael – Republic of Kosovo
1X2, Redni del tekme

Romunija
1.18
Andorra – Romunija

Nedelja 26.3.2023

England
1.30
England – Ukrajina
1X2, Redni del tekme

Italija
1.10
Malta – Italija
1X2, Redni del tekme

Danska
1.27
Kazahstan – Danska
1X2, Redni del tekme

Slovenija
1.02
Slovenija – San Marino
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.10
Severna Irska – Finska
1X2, Redni del tekme

Islandija
1.10
Liechtenstein – Islandija
1X2, Redni del tekme

Portugalska
1.09
Luksemburg – Portugalska
1X2, Redni del tekme

Slovaška
2.35
Slovaška – Bosna in Hercegovina