Vikend je tukaj in čaka nas uefina nogometna liga narodov. Slovenija bo lovila točke proti Norveški in s tem okstanek v B ligi. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 24.9.2022

1.52 UEFA liga narodov Armenija – Ukrajina
Tip: 2

1.94 UEFA liga narodov Slovenija – Norveška
Tip: 2 – Slovenija krvavo potrebuje točke v kolikor želi obstati v B ligi. Slovenija se trenutno nahaja na zadnjem 4. mestu s 2 osvojenima točkama. Slovenci za Švedi, ki so trenutno tretji zaostajajo za 1 točko. Slovenija je na prvih 4 odigranih tekmah dosega 2 zmagi in 2 poraza. Slovenija je remizirala proti Norveški in Srbiji izgubila pa proti Švedski in Srbiji. Do konca lige narodov sta še dve tekmi in Slovenija rabi točke! Sloveniji bi danes ša kako prav prišla zmaga in da Srbija premaga Švedsko. No Srbom se zagotovo gre, da bi zmagali saj bi se s tem obdržali v igri za napredovanje v elitno skupino A. V tej skupini se nam torej obetata dva zelo zanimiva kroga o tem kdo bo izpadel in kdo napredoval. Norveška izbrana vrsta je trenutno vodilna v skupini z 10 osvojenimi točkami. Norvežani so dobili prav vse tekme razen ene ko so remizirali na Norveškem proti naši izbrani vrsti. Norvežani so v odlični tekmovalni formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 4 zmage in 1 remi. Slovenija pa je v tem obdobju nanizala 3 remije in 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Norveška, ki beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Norveško, ki bi glede na kvaliteto morala dobiti tole tekmo. Naš stavni tip je zmaga Norveške. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.21 UEFA liga narodov Severna Irska – Kosovo
Tip: 1

1.80 UEFA liga narodov Češka – Portugalska
Tip: 2

2.36 UEFA liga narodov Izrael – Albanija
Tip: 1

1.89 UEFA liga narodov Srbija – Švedska
Tip: 1

2.07 UEFA liga narodov Škotska – Irska
Tip: 1

1.63 UEFA liga narodov Ciper – Grčija
Tip: 2

1.48 UEFA liga narodov Španija – Švica
Tip: 1 – Španija je vodilna reprezentanca v skupini in je trenutno pri 8 osvojenih točkah. Španci so na prvih 4 tekmah dosegli 2 zmagi in 2 remija. Na drugem mestu se nahaja Portugalska, ki je pri 7 osvojenih točkah. Čehi so tretji s 4 točkami na zadnjem mestu pa je Švica, ki je pri 3 točkah. V tej skupini je torej mogoče še prav vse! V najboljšem položaju je zagotovo Španija, ki bi se z današnjo zmago še približala končnici za prvaka lige narodov. Današnji nasprotnik Španije Švica pa je trenutno pri že prej omenjenih 3 točkah. Švicarji so na prvih 4 tekmah dosegli 1 zmago in 3 poraze. Španija je v odlični formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 3 zmage in 2 remija. Švica pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 1 zmago, 1 remi in 3 poraze. Reprezentanci sta se nazadnje med sabo srečali Junija in takrat so slavili Španci z 1:0 v Švici. Reprezentanci sta med seboj zelo izenačeni ko pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem. Že res da so uspešnejši Španci, ki beležijo 2 zmagi in 3 remije, ampak rezultat je vedno zelo zelo tesen. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je skupno padlo 8 zadetkov, kar je manj kot 2 na tekmo. Naš stavni tip za danes je zmaga Španije, ki igra doma in je tudi favorit na stavnicah.

Nedelja 25.9.2022

2.03 UEFA liga narodov Danska – Francija
Tip: 2

2.06 Extraliga HC Energie Karlovy Vary – HC Olomouc
Tip: 1

1.70 Extraliga HC Rytiri Kladno – Mountfield HK
Tip: 2

1.95 Extraliga Bili Tygri Liberec – HC Kometa Brno
Tip: 1

1.50 Extraliga HC Sparta Prag – HC Plzen
Tip: 1

1.77 Extraliga Ocelari Tinec – HC Vitkovice
Tip: 1

1.67 Extraliga HC Pardubice – BK Mlada Boleslav
Tip: 1