Vikend je tukaj in postregel bo s prijateljskimi nogometnimi obračuni. Kaj vse se bo igralo pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 23.3.2024

Argentina
1.03
Argentina
El Salvador
1X2, Redni del tekme

Peru
1.18
Peru
Nicaragua
1X2, Redni del tekme

Avstrija
2.31
Slovaška
Avstrija
1X2, Redni del tekme

Irska – Belgium
V reprezentanci Irske bodo med mednarodnim premorom nastopili številni novi igralci, ki upajo, da bodo navdušili začasnega vodjo Johna O’Shea in dokazali svoje sposobnosti na mednarodni ravni. O’Shea je med pripravami na srečanje z Belgijo precej spremenil ekipo, v katero so vključili nove igralce Sammieja Szmodicsa iz Blackburna, Jakea O’Briena iz Lyona in Finna Azaza iz Middlesbrougha. Ti igralci bodo morda imeli priložnost debitirati na prijateljski tekmi, saj se ekipa prilagaja življenju po odhodu nekdanjega selektorja Stephena Kennyja, ki je bil odpuščen, potem ko se reprezentanca ni uvrstila na Euro 2024. Čeprav se ne pričakuje, da bo O’Shea postal stalna zamenjava, bo skušal pokazati svoje menedžerske sposobnosti, saj želi Irska izboljšati svoj slabi niz šestih porazov na zadnjih devetih tekmah (z dvema zmagama proti šibkejšemu nasprotniku Gibraltarju).

Belgija ima proti Irski dobre rezultate, saj je na medsebojnih tekmah od leta 1966 ostala neporažena (s tremi zmagami in petimi remiji). Rdeči hudiči so trenutno v seriji 11 tekem brez poraza (z osmimi zmagami in tremi remiji), nazadnje pa so pod vodstvom Domenica Tedesca, ki je po razočaranju nad izpadom Belgije v skupinskem delu svetovnega nogometnega prvenstva 2022 prevzel mesto Roberta Martineza, s 5:0 premagali Azerbajdžan. Tedesco bo želel ohraniti to formo, ko se bo ekipa pripravljala na prihajajoče prvenstvo, na katerem bo nova generacija belgijskih nogometašev skušala preseči četrtfinalne izpade prejšnje “zlate generacije”. Poleg tega je v zadnjih osmih letih doživela le en poraz na prijateljski tekmi (ob 11 zmagah in osmih remijih), zato bi lahko bila ta tekma odlična priložnost za krepitev zagona.

Belgija je favorit za zmago na vseh stavnicah. Stavna kvota za zmago Belgije je 2.05. Stavna kvota za remi je 3.40, medtem ko je za zmago Irske 3.50. Kaj vse se še da staviti na tej tekmi pa preverite na 22bet stavnici.

England
1.87
England
Brazil
1X2, Redni del tekme

Danska – Switzerland
Danska in Švica sta si zagotovili nastop na prihajajočem evropskem prvenstvu EUR-u 2024. Danska ekipa bo danes morda eksperimentirala s postavo, saj trener Kasper Hjulmand načrtuje vključitev nekaterih neizkušenih ali neuveljavljenih igralcev. Kljub temu pa bo Danski selektor odločen, da se izogne porazu saj si ne želi dveh zaporednih porazov (kvalifikacije so zaključili s porazom proti Severni Irski). Čeprav ta rezultat ni bil pomemben, saj so si Skandinavci že zagotovili prvo mesto v svoji skupini, se jim je prvič po dveh letih zgodilo, da so tekmo izgubili z več kot enim golom. Danska ima na domačem igrišču odlične rezultate, saj je na stadionu Parken zmagala na zadnjih sedmih tekmah in izgubila le eno od zadnjih 14 tekem (W13). Zato upravičeno vstopajo v to tekmo kot favoriti. Po drugi strani pa Švica po dobrem začetku kvalifikacij za Euro 2024 (W4, D2) ni uspela zmagati na nobeni od svojih štirih tekem (D3, L1). Selektor Murat Yakin bo moral odpraviti nezmožnost svoje ekipe, da bi zadržala vodstvo, saj je na zadnjih šestih tekmah zmagala le na eni, ko je dosegla prvi gol (D5). Švicarji imajo proti Danski slabe rezultate, saj na zadnjih petih srečanjih niso uspeli zmagati (D3, L2). Z nekaterimi ključnimi švicarskimi igralci, ki bi lahko sodelovali na svojem zadnjem evropskem prvenstvu, vključno z Yannom Sommerjem, Xherdanom Shaqirijem in kapetanom Granitom Xhako, se zdi, da je nova generacija v vzponu. Kljub temu velja omeniti, da so njihove zadnje štiri gole dosegli igralci, stari 28 let ali manj, kar je pozitiven znak za reprezentanco.

Hrvaška
1.72
Tunizija
Hrvaška
1X2, Redni del tekme

Francija
1.81
Francija
Nemčija

Nedelja 24.3.2024

Italija
2.14
Italija
Ekvador
1X2, Redni del tekme