Vikend je tukaj in začenja se nogometni ples. Za vikend nas na svetovnem prvenstvu v nogometu čaka zgolj uvodna tekma med Katarjem in Ekvadorjem že v ponedeljek pa se začne zares. Kaj vse drugega nas še čaka tale vikend pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 19.11.2022

NBA Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs
Tip: 1 – Los Angeles Clippers se počasi pobirajo po slabšem začetku sezone. Clippersi so trenutno pri 9 zmagah in 7 porazih, kar jih trenutno uvršča na 9. mesto zahodne konference. Je pa potrebno povdarit, da Clippersi za vodilno ekipo lige zaostajajo zgolj za 1,5 tekme. Los Angeles Clippersi so tudi trenutno v dobri seriji saj na zadnjih 10 odigranih tekmah beležijo 7 zmag in 3 poraze. San Antonio na drugi stani pa je sezono začel dobro potem pa povsem popustil in padel na 13. mesto. San Antonio je trenutno pri 6 zmagah in 10 porazih. San Antonio je tudi trenutno v seriji 3 zaporednih porazov na zadnjih 10 odigranih tekmah pa imajo zgolj 2 zmagi in kar 8 porazov. Zanimiv je tudi podatek, da so Los Angeles Clippersi prva obrambna ekipa lige in zadnji napad. Spursi na drugi strani pa so zadnja obramba in 15 napad lige. Danes se bosta torej med sabo srečali ekipi, ki imata najslabši napad v ligi in najslabšo obrambo v ligi. Los Angeles Clippersi bodo sedaj po vrnitvi Leonarda zagotovo še močnejši in počasi bo napredoval tudi njihov napad. Pri Clippersih je trenutno najboljši igralec ekipe George, ki na tekmo dosega 23,8 točke. Pri Spursih pa blesti Keldon Johanson s 22,7 točke na tekmo. Naš stavni tip za danes je zmaga Clipperosv, ki počasi prihajajo v formo. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na 22bet stavnici.

1.64 Mednarodne prijateljske tekme Albanija – Armenija
Tip: 1

2.43 Mednarodne prijateljske tekme Gibraltar – Andora
Tip: 2

2.13 Mednarodne prijateljske tekme Turčija – Češka
Tip: 1

1.66 Mednarodne prijateljske tekme Kosovo – Ferski Otoki
Tip: 1

1.96 Mednarodne prijateljske tekme Švedska – Alžirija
Tip: 1

1.56 Mednarodne prijateljske tekme Peru – Bolivija
Tip: 1

1.83 Mednarodne prijateljske tekme Kolumbija – Paragvaj [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.06 Mednarodne prijateljske tekme United Arab Emirates – Kazakstan
Tip: 1

Nedelja 20.11.2022

2.42 Skupinski del Katar – Ekvador
Tip: 2 – Gre za otvoritveno tekmo, ki se bo po evropskem času začela ob 17.00. Katarci so si svetovno prvenstvo zagotovili kot gostitelji medtem ko so se Ekvadorci na svetovno prebili preko kvalifikacij v Južno Ameriški skupini. Ekvadorci so v kvalifikacijah osvojili 4. mesto s 26 osvojenimi točkami. Pred Ekvadorci so v kvalifikacijah bili Brazilija, Argentina in Urugvaj. Argentina in Brazilija denimo nista izgubili nobene tekme v kvalifikacijah in obe dve reprezntanci tudi sodita v najožji krog favoritov za naslov prvaka. Obe dve reprezentanci sta v zadnjem obdobju bolj kot ne igrali prijateljske tekme. Katar je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 4 zmage in 1 remi, medtem ko je Ekvador ravno obratno in sicer je 4 krat remiziral in zgolj 1 krat zmagal. V skupini sta poleg Ekvadorja in Katarja še Nizozemska in Senegal. Nizozemska je vsaj po našem mnenju tudi prvi favorit skupine medtem ko je boj za drugo mesto odprt med Senegalom in Ekvadorjem. Katarcem saj osebno ne dajemo veliko možnosti za preboj naprej in vsaka točka bo za njih uspeh. Na otvoritveni tekmi danes so favorit Ekvadorci, ki jim stavnice namenjajo stavno kvoto za zmago nekje okrog 2.42. Kakšna je stavna kvota za zamago Katarja oziroma remi pa preverite na 20bet stavnici. Naš stavni tip je zmaga Ekvadorja.