Vikend je tukaj in nadaljujejo se kvalifikacije za Euro 2024. Kaj vse se bo igralo pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 18.11.2023

Nizozemska
1.18
Nizozemska
Irska
1X2, Redni del tekme

Armenija – Wales
V skupini D je na voljo za napredovanje na Euro 2024 zgolj še 1 mesto. Za to mesto se bosta najverjetneje udarili reprezentanci Walesa in Hrvaške. Seveda pa tudi Armenija ni brez možnosti, ki za tema dvema reprezentancama zaostaja zgolj za 3 točke. Reprezentanca Turčije, ki je trenutno prva s 16 točkami pa si je že zagotovila napredovanje na Euro, ki bo v Nemčiji. Wales, ki danes gostije v Armeniji je trenutno na 2. mestu z 10 osvojenimi točkami enako kot Hrvaška. Nogometaši Walesa imajo sicer slabšo gol razliko kot Hrvatje vendar so v neposrednem boju uspešnejši in zaradi teka zasedajo 2. mesto. V kolikor bi na koncu obe dve reprezentanci osvojili isto točki bi napredoval Wales. Wales je na 6 odigranih tekmah dosegle 3 zmage, 1 remi in 2 poraza.  Na zadnjih 5 odigranih tekmah pa beležijo 3 zmage, 1 remi in 1 poraz kar priča da so v dobri formi.

Armenija pa se trenutno nahaja na 4. mestu in ima 7 točk. V kolikor Armenci zmagajo vse tekme še imajo možnost za Euro vendar niso odvisni sami od sebe. Armenija je na teh kvalifikacijah dosegla 2 zmagi, 1 remi in 3 poraze. Trenutna forma ekipa pa je malce slabša saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 1 zmago, 1 remi in 3 zaporedne poraze.

Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in tukaj je uspešnejša Armenija, ki beleži 1 zmago in 2 remija. Prvo tekmo v teh kvalifikacijah je dobila Armenija s 2:4 na gostovanju.

Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Wales, ki ima stavno kvoto za zmago na gostovanju 1.95. Stavna kvota za remi se giblje nekje okrog 3.40, medtem ko je kvota za zmago Armenije 4,00. Kakšna je stavna kvota za to, da obe dve ekipi dosežeta zadetek pa prevrite na 22bet stavnici.

Hrvaška
1.14
Latvia
Hrvaška
1X2, Redni del tekme

Belarus
1.60
Belarus
Andorra
1X2, Redni del tekme

Romunija
2.60
Izrael
Romunija
1X2, Redni del tekme

Switzerland
1.32
Switzerland
Republic of Kosovo

Nedelja 19.11.2023

Spain
1.12
Spain
Gruzija
1X2, Redni del tekme

Škotska
2.10
Škotska
Norveška
1X2, Redni del tekme

Belgium
1.07
Belgium
Azerbajdžan
1X2, Redni del tekme

Švedska
1.13
Švedska
Estonija
1X2, Redni del tekme

Bosna in Hercegovina
2.37
Bosna in Hercegovina
Slovaška
1X2, Redni del tekme

Portugalska
1.16
Portugalska
Islandija
1X2, Redni del tekme

Luksemburg
1.33
Liechtenstein
Luksemburg

Madžarska – Črna Gora
V skupini G je v zadnjem krogu odprto zgolj še eno mesto za napredovanje na evropsko nogometno prvenstvo, ki bo v Nemčiji naslednje leto. Madžarska si je kot trenutno prva v skupini že zagotovila napredovanje na Euro medtem ko se sosednji državi Srbija in Črna gora še borita za to mesto. Srbija je trenutno druga in ima dve točki več kot Črna Gora, ki bo danes gostovala pri Madžarski, kar pomeni, da jih čaka zelo težko delo. Madžarska je na teh kvalifikacijah še ne poražena saj na 7 odigranih tekmah beleži 4 zmage in 3 remije. Imajo tudi zelo solidno gol razliko in sicer 13:6. Tudi forma Madžarov na zadnjih 5 odigranih tekmah je dobra saj beležijo 2 zmagi in 3 remije.

Črna Gora, ki se bori s Srbijo še za zadnje mesto na Euru iz te skupine pa je trenutno tretja in ima 2 točki zaostanka za drugim mestom. Črna Gora če želi upati na napredovanje danes potrebuje zmago medtem ko Srbija ne sme osvojiti niti točke proti Bolgariji. Črna gora je letos v kvalifikacijah dosegla 3 zmage, 2 remija in 1 poraz. Gol razlika reprezentance pa je 8:8. Forma Črne Gore na zadnjih 5 odigranih tekmah je zelo dobra saj so dosegli 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Je pa res, da so edini poraz dosegli ravno proti Srbiji, ki je sedaj v veliki prednosti za napredovanje na Euro.

Reprezentanci sta se sedaj med sabo pomerili zgolj 4 krat in tukaj je precej uspešnejša Črna Gora, ki beleži 2 zmagi in 2 remija. Madžarska torej še nima zmage proti Črni Gori vendar se to lahko spremeni, danes saj jih pričakujejo na domačem terenu. V teh kvalifikacijah v Črni Gori se je tekma končala z 0:0.

Stavnice v vlogo favorita postavljajo Madžare, ki imajo stavno kvoto za zmago 1.53. Stavna kvota za remi je 3.80, medtem ko je za zmago Črne Gore, ki jo nujno potrebuje 6.50. Več stavnih opcij pa preverite na pokerstars stavnici.

Srbija
1.33
Srbija
Bolgarija