Ta vikend se v južni ameriki začenja prvi krog Argentinskega nogometnega prvenstva. Naslov bo branila ekipa

Sobota 17.7.21

1.93 Union de Santa Fe – Boca Juniors
Tip: 2

2.85 CA Sarmiento – Estudiantes De La Plata
Tip: X

2.21 CA Aldosivi – Club Atletico Patronato
Tip: 1

1.73 Atletico Lanus – Club Atletico Tucuman
Tip: 1

2.90 Newell´s Old Boys – CA Talleres
Tip: X – Lanska sezona se je predčasno končala tako, da nismo dobili prvaka. Aktualni prvak je še vedno iz sezone 19/20 in sicer so to nogometaši Boca Juniors. Domača ekipa ternutno ni ravno v bleščeči formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah v vseh tekmovanjih dosegla zgolj 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Tudi gostje v tem obdobju niso blesteli saj so še v malce slabši formi kot pa Newells Old Boys. CA Talleres je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 1 zmago, 1 remi in 3 poraze. Potrebno pa je povdariti, da nobena ekipa ni igrala že skoraj 2 meseca saj so vse te tekme se igrale v maju. Kar se tiče zadnjih medsebojnih tekem je uspešnejša gostujoča ekipa, ki beleži 3 zmage in 2 remija. Stavnice manjšo prednost dajejo domači ekipi, ki ima stavno kvoto za zmago 2.55 medtem ko imajo gostje 2.60. Tudi kvota za neodločen izid je zelo blizu in sicer se giblje nekje okrog 2.90. Glede na to, da ne vemo kako je katera ekipa pripravljena in kaj lahko pričakujemo smo se danes odločili, da stavimo na remi. Naš stavni tip je torej remi.

1.90 Gimnasia Y Esgrima La Plata – Club Atletico Platense
Tip: 1

2.22 Velez Sarsfield – Racing Club
Tip: 1

1.54 Phoenix Suns – Milwaukee Bucks
Tip: 1 – Serija se po 2 tekmah v Milwaukeeju seli nazaj v Phoenix. Po štirih odigranih tekmah je izid trenutno izenačen na 2:2. Po dveh zaporednih zmagah Phoenixa je dve zaporedne zmage dosegel tudi Milwaukee. Če je pri Milwaukeeju na prvi domači tekmi blestel Giannis Antetokounmpo je bil na drugi glavna gonilna sila Khris Middleton, ki je dosegel kar 40 točk! V kolikor bo Khris Middleton na takšnem nivoju nadaljeval se Sunsom ne piše nič dobrega. Pri soncih je na zadnji tekmi največ točk dosegel Booker in sicer kar 42. Ta tekma je bila tudi zelo tesna saj se je končala s 109:103 za Buckse. Sedaj pa sonca prihajajo spet na domači teren, kjer se počutijo zelo dobro. Na domači tekmi so sonca kakopak favorit tako pravijo tudi stavnice saj je njihova stavna kvota za zmago 1.54. Tudi sami dajemo prednost Phoenixu in menimo, da bodo povedli v seriji s 3:2. Naš stavni tip je torej zmaga Phoenixa.

1.54 NK Mura – Tabor Sezana
Tip: 1

3.25 NK Aluminij – FC Luka Koper
Tip: X

Nedelja 18.7.21

3.05 CA Huracan – Defensa Y Justicia
Tip: X

1.52 River Plate – Colon de Santa Fe
Tip: 1 – Kot smo že omenili se lani sezona ni končala in nismo dobili pravka. Je pa River Plata v zadnji končani sezoni osvojil drugo mesto takoj za Boco Juniors. Domača ekipa bo tudi letos zagotovo napadala vrh prvenstva. Domači so na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 krat zmagali, 2 krat remizirali in 1 krat izgubili. Vse te tekme so bile odigrane v mesecu maju. Gostje pa so na zadnjih 5 tekmah dosegli 4 zmage in 1 remi. Njihove zadnje tekme pa so se igrale v juniju in maju torej imajo malce več tekem za sabo kot pa domača ekipa. So pa danes domači nesporen favorit na stavnicaj saj so tudi uspešnejši na zadnjih medsebojnih tekmah kjer beležijo 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga River Plateja. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali morebiten remi pa preverite na 22bet stavnici.

2.30 Arsenal de Sarandi – San Lorenzo
Tip: 2

3.00 CA Independiente – Argentinos Juniors
Tip: X

PUSTITE KOMENTAR

Sending