Kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu se počasi zaključujejo. Tale vikend bomo bolj kot ne dobili vse potnike za Katar in tiste, ki bodo morali v dodatne kvalifikacije. Pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka tale vikend.

Sobota 13.11.2021

2.03 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Bosna in Hercegovina – Finska
Tip: 1

1.13 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Norveška – Latvija
Tip: 1

1.01 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Turčija – Gibraltar
Tip: 1

1.25 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Črna Gora – Nizozemska
Tip: 2

1.21 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Wales – Belorusija
Tip: 1 – Wales se s Češko izbrano vrsto krčevito bori za 2. mesto v skupini, ki še prinaša dodatne kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Wales ima trenutno 11 točk tako kot Čehi vendar ima tekmo manj, kar pomeni, da so recimo temu v manjši prednosti, če danes zmagajo. Belorusija pa je že povesem odpisana in se trenutno nahaja na zadnjem mestu s 3 osvojenimi točkami. V kolikor Wales danes zmaga si bo drugo mesto praktično že zagotovil saj je na medsebojnih tekmah uspešnejši od Češke. Stavnice kakopak danes v vslogo favorita postavljajo Wales, ki mu za zmago namenjajo kvoto 1.21. Wales je tudi precej upešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beleži 4 zmage in zgolj 1 poraz. V teh kvalifikacijah je Wales prvo tekmo dobil v gosteh s 2:3. Naš stavni tip je dokaj jasen in to je zmaga Walesa, ki si bo s tem tudi zagotovil vsaj 2. mesto v teh kvalifikacijah.

1.03 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Francija – Kazakstan
Tip: 1

1.03 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Belgija – Estonija
Tip: 1

1.27 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Malavi – Kamerun
Tip: 2

1.61 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Zambija – Mavretanija
Tip: 1

1.70 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Ekvatorialna Gvineja – Tunizija
Tip: 2

1.22 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Liberija – Nigerija
Tip: 2

1.54 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Kap Verde – Centralna Afrika
Tip: 1

1.21 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Slonokoščena Obala – Mozambik
Tip: 1

Nedelja 14.11.2021

1.58 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Hrvaška – Rusija
Tip: 1 – Rusija je trenutno vodilna ekipa v skupini H in ima pred drugo Hrvaško 2 točke naskoka. Rusija danes za potrditev prvega mesta rabi zgolj remi v Hrvaški prestolnici. Rusi so v tej skupini dosegli 7 zmag, 1 remi in zgolj 1 poraz, medtem ko so Hrvati slavili na 6 tekmah, 2 krat so remizirali in 1 krat izgubili proti Slovenski izbrani vrsti. Najbolje torej v tej skupini kaže Rusom, ki danes potrebujejo zgolj remi medtem ko bodo morali Hrvatje za prvo mesto zmagati. Reprezentanci sta na zadnjih medsebojnih tekmah zelo izenačeni oz. je v minimalni prednosti Hrvaška. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta se tekmeca kar 4 krat razšla z neodločenim izidom 3 krat celo z 0:0 Enkrat pa je slavila Hrvaška izbrana vrsta s 3:1. Danes torej pričakujemo zelo zanimivo tekmo za katero pa menimo, da bodo Hrvati storili prav vse, da osvojijo prvo mesto v skupini. Naš stavni tip je zmaga Hrvaške. Kakšna je stavna kvota za zmago Rusije oz. remi pa preverite na 22bet stavnci.

1.53 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Malta – Slovaška
Tip: 2

1.26 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Slovenija – Ciper
Tip: 1 – Slovenija je kvalifikacije začelo odlično in po zmagi nad Hrvaško se je zdelo, da bi lahko osvojili vsaj drugo mesto v skupini. Sedaj pa je stanje takšno, da bo Slovenija na koncu tretja ali četrta to pa bo predvsem od odvisno od tega kakšno gol razliko bo imela na koncu seveda če tako Slovaška in Slovenija slavita na zadnji tekmi. Slovenija ima trenutno 11 točk tako kot Slovaki vendar ima za gol slabšo ratliko v golih. Torej Slovenija na zadnji tekmo mora Ciper premagati za gol več kot Slovaki Malto in tako bodo osvojili 3. mesto. Tretje mesto v skupini je zelo pomembno predvsem zaradi tega kakšne tekmece bo Slovenija dobila v naslednjih kvalifikacijah tako, da to ni nepomembna stvar! Slovenija se je proti Cipru že opekla in to jo je vsaj po našem mnenju stalo boja za 2. mesto v skupini. Prvo tekmo v teh kvalifikacijah je torej dobil Ciper, Slovenija pa bo danes iskala maščevanje za ta poraz. Zanimiv podatek je tudi ta, da je to edina zmaga Cipra, kar pomeni, da je bila Slovenska izbrana vrsta takrat v globoki krizi! Danes menimo, da če bodo Slovenci odigrali tako kot proti Slovakom se za zmago ne bi smeli bati. Naš stavni tip je torej zmaga Slovenije.

1.56 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Severna Makedonija – Islandija
Tip: 1

1.11 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Armenija – Nemčija
Tip: 2

1.10 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Lihtenštajn – Romunija
Tip: 2

1.39 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Španija – Švedska
Tip: 1

1.40 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Portugalska – Srbija
Tip: 1

1.63 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Grčija – Kosovo
Tip: 1

2.13 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Luksemburg – Irska
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending