Začelo se je evropsko nogometno prvenstvo 2020, ki se je zaradi pandemije prestavilo za 1 leto. Včeraj sta turnir odprli reprezentanci Italije in Turčije. V soboto in nedeljo bo na sporedu kar 6 tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 12.6.2021

2.19 Wales – Švica [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.45 Danska – Finska
Tip: 1

1.73 Belgija – Rusija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Belgija je svojo pot proti Euvru tlakovala z 10 kvalifikacijskimi zmagami na 10 tekmah. Ob tem je tekmecem zabila kar 40 zadetkov prejela pa le 3. Zanimivo je da je v tej skupini igrala tudi Rusija, ki pa je na 10 tekmah 8 krat zmagala in 2 krat izgubila. Rusi so v tej skupini zabili 33 golov prejeli pa 8, kar je tudi odlično. Na teh dveh medsebojnih tekmah je vedno prepričljivo slavila Belgija in sicer enkrat s 3:1 in enkrat s 4:1. Torej Belgijci so Rusom zabili kar 7 zadetkov od skupno 8 prejetih. Reprezentanci sta pred začetkom Eura odigrali tudi dve prijateljski tekmi in Belgija je na teh dveh tekmah 1 krat zmagala in 1 krat remizirala enako pa velja za Rusijo. Belgija je na eni tekmi premagala Hrvaško na drugi pa remizirala z Grčijo, medtem ko je Rusija premagala Bolgarijo remizirala pa s Poljsko. Kar se same tekmovalne forme tiče je Belgija v malce boljši formi če pogledamo zadnjih 5 odigranih tekem. Belgija je 3 krat zmagala in 2 krat remizirala, Rusija na drugi strani pa beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah dominira Belgija z 4 zmagami in 1 remijem. Glede na zgornjo statistiko se sploh ne čudimo, da je Belgija favorit za zmago in tudi sami menimo, da bodo tole tekmo dobili. Naš stavni tip je torej zmaga Belgije.

Nedelja 13.6.2021

1.66 Anglija – Hrvaška
Tip: 1

1.66 Avstrija – Severna Makedonija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Tudi tukaj sta zanimivo reprezentanci igrali skupaj v isti kvalifikacijski skupini. V tej skupini je sicer slavila Poljska, druga je bila Avstrija in tretja S. Makedonija. Avstrijci so si torej Euro 2020 zagotovili z drugim mestom v skupini. V tej skupini so osvojili 6 zmag, 1 remi in 3 poraze. Makedonci na drugi strani pa so kvalifikacije zaključili kot tretji, ampak so si Euro 2020 zagotovili preko zmage v skupini v ligi Narodov in dodatnih kvalifikacij le tam. V tej kvalifikacijski skupini je igrala tudi Slovenija, ki pa je na koncu končala kot četrta. Na obeh dveh medsebojnih tekma je zanesljivo slavila Avstrija z 2:1 in 4:1. Kar se tiče trenutne forme obeh dveh reprezentanc so v boljši S. Makedonci, ki imajo na zadnjih 5 tekmah 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Avstrijci na drug strani pa so 1 krat zmagali 2 krat remizirali in 2 krat izgubili. Vseeno danes dajemo prednost Avstriji za zmago saj so vendarle boljši na zadnjih medsebojnih tekmah. Kakšna je stavna kvota za zmago S. Makedonije pa preverite na 22bet stavnici.

1.65 Nizozemska – Ukrajina
Tip: 1 – Zelo nepredvidljivi Nizozemci, ki sploh niso igrali na zadnjem Euru imajo danes za nasprotnika Ukrajino. Ukrajina je v kvalifikacijski skupini osvojila prvo mesto v kateri je igrala tudi aktualna Evropska prvakinja Portugalska. V tej skupini so na 8 tekmah 6 krat zmagali in 2 krat remizirali. Nizozemci pa so v kvalifikacijski skupini osvojili drugo mesto takoj za Nemčijo. Nizozemci so na 8 tekmah 6 krat zmagali, 1 krat remizirali in 1 krat izgubili. Kar se tiče zadnjih 5 odigranih tekem sta obe dve ekipi v dokaj podobni formi. Nizozemska je na teh tekmah 3 krat zmagala, 1 krat reizirala in 1 krat izgubila. Ukrajina na drugi strani pa je 2 krat zmagala in 3 krat remizirala. Reprezentanci pa sta se v vsej zgodovini med sabo pomerili zgolj 2 krat in tukaj so boljši Nizozemci, ki beležijo 1 zmago in 1 remi. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Nizozemsko in s tem se strinjamo tudi mi. Ni pa izključena možnost remija na tej tekmi. Kakšna je stavna kvota za to preverite na bet at home stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending