Športni nasveti NHL 8.10.2019

0
135
stavni nasveti nhl 2

V ligi NHL bo danes na sporedu 8 obračunov in nekateri bodo še kako zanimivi. Glede na to, da ostalega dogajanja ni veliko, saj se bo počasi začel zbor za reprezentančno akcijo bomo danes stavili samo ligo NHL. Pa si kar poglejmo katere vse tekme nas danes čakajo v ligi NHL, kjer so vedno visoke stavne kvote.

2.06 Washington Capitals – Dallas Stars
Tip: 1

1.97 Pittsburgh Penguins – Winnipeg Jets
Tip: 1

2.24 Florida Panthers – Carolina Hurricanes
Tip: 1 – Carolina Hurricanes je novo sezono odprla odlično in po 3 odigranih tekmah beleži same zmage kar jih uvršča na sam vrh lestvice. Je pa tudi zanimiv podatek, da so vse tri tekme zmagali po podaljških, kar pomeni, da so vsako tekmo hodili po robu. Na drugi strani pa so Panterji odigrali le dve tekme eno so zmagali eno pa izgubili. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so 4 krat vključno s podaljški slavili gostje medtem ko je domače moštvo dobilo zgolj eno tekmo. Glede na to da Hurikani že vse tri tekme hodijo po robu menimo, da je danes čas za njihov prvi poraz zato smo se odločili staviti na Panterje. Je pa tako liga se je šele dobro začela in zagotovo bo še veliko presenečenj predno se malo stabilizira…

2.02 Nashville Predators – San Jose Sharks
Tip: 1

1.75 Calgary Flames – Los Angeles Kings
Tip: 1

2.16 Vegas Golden Knights – Boston Bruins
Tip: 1 – Obe dve moštvi sta sezono odprli z dvema zmagama. Danes pa bo eno izmed niju poraženo. Obe dve ekipi sta se zgodovinsko gledano med sabo pomerili samo 4 krat saj so Vitezi novo moštvo, ki je bilo ustanovljeno leta 2017. V teh 4 obračunih je Boston slavil 3 krat, medtem ko so Vitezi dobili 1 tekmo. Glede na to da je forma obeh dveh ekip zelo dobra bi dali prednost Vitezom, ker igrajo na domačem terenu.

2.40 Detroit Red Wings – Anaheim Ducks
Tip: 2

2.91 New York Islanders – Edmonton Oilers
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj