Športni nasveti – nedelja 8.9.2019

0
263
stavni nasveti formula 1

Vikend je že skoraj pri koncu in danes nas čaka ogromno zanimivega dogajanja. Najprej bo zanimivo na veliki nagradu Italije v Monzi, kjer se bodo za točke udarili dirkači formule 1. Po včerajšnji blamaži na kvalifikacijah, ko so vsi iskali zaveterje in na koncu ostali brez drugega poizkusa je na koncu najboljši štartni položaj osvojih Leclerk. Poleg formule danes lahko pričakujemo malce lažjo etapo na Vuelti in pa ogromno kvalifikacijskih nogometnih tekem za Euro 2020. Ne gre pa pozabiti niti na svetovno prvenstvo v košarki, kjer favoriti razbijajo eksote kot “kante za smeti”. No pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v spodnjem stavnem pregledu.

1.17 Španija – Srbija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.89 Armenija – Bosna in Hercegovina
Tip: 2

1.53 Minnesota Vikings – Atlanta Falcons
Tip: 1

1.79 Carolina Panthers – Los Angeles Rams
Tip: 2

1.93 Švedska – Norveška
Tip: 1 – Skandinavski obračun v katerem so na stavnicah favoriti Švedi. Švedska trenutno v kvalifikacijah za EURO 2020 zaseda drugo mesto v skupini z 10 točkami, medtem ko so Norvežani z 8 točkami tretji. Prva v skupini je Španija, ki ima po petih odigranih krogih maksimalen izkupiček točk. Prva tekma med Švedsko in Norveško v teh kvalifikacijah se je končala z delitvijo točk rezultat je bil visokih 3:3. Če pogledamo zadnjih 5 tekem teh dveh reprezentanc sta ekipi popolnoma izenačeni vsaka beleži po 1 zmago, 3 krat pa se je tekma končala z neodločenim izidom. Danes bi sami dali malce več možnosti za uspeh Švedom, ki igrajo doma in bodo imeli bučno podporo navijačev. Naš stavni tip je torej zmaga Švedske.

1.70 Finska – Italija
Tip: 2

1.19 Medvedev, Daniil – Nadal, Rafael
Tip: 2

1.30 Dallas Cowboys – New York Giants
Tip: 1

1.25 Poljska – Argentina [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.00 Italian Grand Prix – Race – Winner
Stava na zmagovalca: Hamilton, Lewis – Kot smo že omenili je včeraj najboljši štartni položaj pred začetkom današnje dirke osvojil Ferrarijev dirkač Leclerk. Za danes pa menimo, da ima največ možnosti za zmago Hamilton, ki je včeraj bil drugi. Zakaj? V primeru, da bo danes deževna cirka Ferrariju manjka veliko podtlaka medtem ko ga ima Mercedes precej več in je bolj vodljiv avto v dežnih razmerah. V primeru, da bo suha dirka pa ima Ferrari težave z obrabo gum to se je pokazalo tudi v Spaju prejšnji teden. Torej danes je najbolj ziher stava na zmago Hamiltona je pa potrebno povdariti, da če bo dež je lahko na stezi pravi kaos in takrat je mogoče prav vse. Naš stavni tip je torej zmaga Hamiltona, kakšne so pa kvote na ostale dirkače pa poglejte na stavnici bet at home.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj