Športni nasveti liga NBA 12.2.2020

0
107
stavni nasveti nba 4

Danes se bomo posvetili ligi NBA, kjer nas čaka kar 11 tekem. Da je tanes toliko tekem je verjetno razlog to, da je za vikend na razporedu All stars tekma in vse ostalo dogajanje okrog tega. Pa si kar poglejmo kaj smo pripravili v spodnjem stavnem pregledu.

1.28 Orlando Magic – Detroit Pistons
Tip: 1

1.76 Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks
Tip: 2

2.05 Indiana Pacers – Milwaukee Bucks
Tip: 1

1.50 Memphis Grizzlies – Portland Trail Blazers
Tip: 1

2.25 Brooklyn Nets – Toronto Raptors
Tip: 1

1.26 Minnesota Timberwolves – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.31 Dallas Mavericks – Sacramento Kings
Tip: 1

1.52 Utah Jazz – Miami Heat
Tip: 1 – Jazzi so se po malce daljši krizi zoper vrnili v zmagovalno serijo. Trenutno se nahajajo na 4. mestu zahodne konference in so v seriji 3 zaporednih zmag. Jazzi odlično igrajo tudi na domačem igrišču, kjer imajo letos 19 zmag in zgolj 5 porazov. Zato ni presenetljivo dejstvo, da so danes favoriti na stavnicah. Na drugi strani pa imamo Miami, ki mu ne gre najbolje na gostovanjih kjer imajo 13 zmag in 15 porazov. Poleg tega so trenutno v malce slabši formi saj imajo na zadnjih 10 tekmah 5 zmag in 5 porazov. Danes torej napovedujemo zmago domače ekipe.

1.96 Denver Nuggets – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Ko smo videli to tekmo smo se pošteno nasmejali stavni kvoti in temu, da so Lakersi favoriti v Denverju. Seveda nič ne rečemo Lakersi v Denverju lahko zmagajo, ampak Denver tam zelo zelo redko izgublja. Denver je letos na domačem igrišču dobil kar 21 tekem izgubil pa zgolj 6. Poleg tega je Denver trenutno v fantastični formi saj je na zadnjih 10 tekmah zmagal kar 8 krat in zgolj 2 krat izgubil. Domače moštvo je tudi v seriji 4 zaporednih zmag. Na drugi strani pa Lakersi niso v takšni superiorni formi, da bi si zaslužili vlogo favorita na tej tekmi. Lakersi so na zadnjih 10 tekmah zmagali zgolj 6 krat in kar 4 krat izgubili. Da so Lakersi favoriti nas čudi tudi to, da je Denver na zadnji medsebojni tekmi dobesedno razbil Lakerse z izidom 128:104 in to na gostovanju! Stavnica bet at home torej danes ponuja odlično kvoto za zmago domače ekipe. Sta pa ti dve ekipi vodilni na zahodni konferenci in z morebitno zmago bi se Denver še bolj približal Lakersom na prvem mestu. Naš stavni tip je zmaga Denverja.

1.26 Phoenix Suns – Golden State Warriors
Tip: 1

1.67 New York Knicks – Washington Wizards
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending