Športni nasveti 9.9.2019

0
139
stavni nasveti nogomet

Kvalifikacije za Euro 2020 so v polnem teku in danes je zopet na delu Slovenija, ki je v petek dosegla veličastno zmago z 2:0 proti Poljski. Danes Slovensko izbrano vrsto čakajo Izraelski nogometaši, ki so še tudi v igri za uvrstitev na Euro 2020. Poleg nogometa nas danes čaka tudi nekaj teniških obračunov in pa seveda kolesarska dirka po Španiji. Več športnega dogajanja preverite v spodnjih stavnih nasvetih.

1.36 Severna Irska – Nemčija
Tip: 2

1.79 Slovenija – Izrael
Tip: 1 – Slovenija si je z zmago v petek proti Poljski ponovno na veliko odprla vrata za nastop na Euru 2020, vendar pa zmaga ne bo imela nobenega pomena, če danes ne pade še Izrael. Slovenija trenutno z 8 točkami zaseda 3. mesto v skupini in le za točko zaostaja za Avstrijo, ki je druga. Današnji nasprotnik Slovenije Izrael pa je v skupini mesto nižje od Slovenije. Reprezentanci sta se v kvalifikacijah že pomirili in prva tekma v Izraelu se je končala z neodločenim rezultatom 1:1. V tisti tekmi še našemu selektorju ni uspelo uveljaviti svojih zamisli tako da danes pričakujemo povsem drugačno tekmo. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomirili 3 krat in 2 krat se je tekma končala z neodločenim rezultatom medtem ko je 1 krat Slovanija slavila na domačem igrišču. Če se bo tradicija nadaljevala bi danes morala naša reprezentanca slaviti še eno zanesljivo zmago. Slovenija je v zadnjem obdobju v malce boljši formi kot Izraelska izbrana. Naša izbrana vrsta je denimo nazadnje slavila proti Latviji in Poljski, medtem ko so Izraelci visoko izgubili proti Poljski in samo remizirali doma proti S. Makedoniji. Danes torej ne pričakujemo nič drugega kot novo zmago Slovenije in s tem še malce bljižje zastavljenemu cilju to je Euro 2020.

1.08 Estonija – Nizozemska
Tip: 2

2.30 Madžarska – Slovaška
Tip: 1

1.55 Latvija – Severna Makedonija
Tip: 2

1.25 Azerbajdžan – Hrvaška
Tip: 2 – Domača izbrana vrsta še ni osvojila niti točke v teh kvalifikacijah in tudi danes nimajo veliko možnosti saj jih čakajo svetovni podprvaki Hrvatje. Hrvaška v skupini trenutno z 9 točkami zaseda drugo mesto, medtem ko so Azerbajdžanci gladko zadnji. Danes torej pričakujemo gladko zmago Hrvaške izbrane vrste, ki so v precej boljši formi ko Azerbajdžanci.

2.42 HC Vityaz Podolsk – HC Dynamo Moscow
Tip: 1

1.37 Škotska – Belgija
Tip: 2

1.13 Rusija – Kazakstan
Tip: 1

1.64 Boluda-Purkiss, Carlos – Ocleppo, Julian
Tip: 1

1.20 Bonzi, Benjamin – Llamas Ruiz, Pablo
Tip: 1

1.60 Casanova, Hernan – Chazal, Maxime
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj