Danes bo na sporedu prva polfinalna tekma na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji. Med sabo se bosta spopadli Francija in Španija. Tudi v Copa Ameriki nas danes čaka prva polfinalna tekma med Argentino in Kanado. Kaj vse se bo še igralo pa v spodnjem stavnem pregledu.

Spain
2.70
Spain
Francija
1X2, Redni del tekme

HJK Helsinki
1.58
FK Panevezys
HJK Helsinki
1X2, Redni del tekme

KF Ballkani
1.65
UE Santa Coloma
KF Ballkani
1X2, Redni del tekme

Hamrun Spartans
1.68
Hamrun Spartans
Lincoln FC
1X2, Redni del tekme

Vikingur Reykjavik
2.15
Vikingur Reykjavik
Shamrock Rovers FC
1X2, Redni del tekme

The New Saints FC
1.75
The New Saints FC
FK Decic Tuzi
1X2, Redni del tekme

Steaua Bukarešta
1.07
SS Virtus
Steaua Bukarešta
1X2, Redni del tekme

Argentina – Canada
Prvi polfinale Copa América bo potekal v East Rutherfordu, kjer se bodo svetovni prvaki Argentina potegovali za tretji zaporedni finale na velikih turnirjih. Nasprotnik Argentine bo Kanada. Argentina je v skupinskem delu zmagala na vseh treh tekmah brez prejetega gola, vključno z zmago proti Kanadi z 2:0. Edina izjema je bila četrtfinalna tekma proti Ekvadorju, kjer so napredovali po kazenskih strelih. Redni del tekme se je končal z 1:1.

Ker pravila turnirja ne predvidevajo podaljškov, bo za trenerja Lionela Scalonija prioriteta zaključiti tekmo v rednem delu. Karkoli manj kot zmaga Argentine bi bilo veliko presenečenje, še posebej, ker so v prejšnjih dveh srečanjih proti Kanadi skupaj dosegli kar sedem golov. Poleg tega so na Copa América zmagali deset zaporednih tekem, pri čemer so na sedmih ohranili mrežo nedotaknjeno.

Na drugi strani je kanadski trener Jesse Marsch uspel svojo ekipo pripeljati do polfinala, kar je velik dosežek za reprezentanco, ki je ena od šestih ekip CONCACAF-a, ki so se pridružile rednim udeležencem CONMEBOL-a na tem turnirju. Kanada je s tem dokazala, da je najboljša ekipa svoje federacije, saj je prehitela Mehiko in ZDA.

Kljub temu, da so kanadski igralci v tem polfinalu veliki outsiderji, verjamejo, da lahko premagajo Argentino, edino ekipo, ki jih je doslej premagala na tem turnirju. Kanada je v dveh izmed zadnjih treh tekem prva zadela. V četrtfinalu pa so se po rednem delu z Venezuelo razšli brez zmagovalca saj se je tekma končala z 1:1. Kanada je torej napredovala po izvajanju kazenskih strelov tako kot Argentina.

Za tekmo med Argentino in Kanado v Copa América 2024 so stavne kvote zelo naklonjene Argentini. Glede na več virov je Argentina favorit s kvotami okoli 1.33, kar pomeni, da je verjetnost zmage Argentine približno 75%​. Kvote za zmago Kanade so precej višje, okoli 8.25, kar pomeni, da je verjetnost njihove zmage približno 11%​. Možnost remija je ocenjena na približno 4.25, kar predstavlja verjetnost okoli 19%​. Za bolj natančne kvote pred samo tekmo pa preverite stavnico bet at home.