Športni nasveti 9.5.2020

0
42
stavni tipi tenis...

Po dalšem času ta vikend ne bo manjkalo nogometnih tekem! Igralo se bo v Belorusiji, Nikeragvi, Tajvanu, Turkmenistanu, Južni korej, Ferskih otokih in tako dalje. Tudi tenis se počasi prebuja iz krajšega spanca in bo danes ponudil paleto tekem. Kaj vse smo stavili mi lahko preverite na spodnjem stavnem pregledu. Kaj vam ponujajo stavnice pa preverite na betwinner.com stavnici.

2.40 FC Neman Grodno – FC Ruh Brest
Tip: 1

2.60 FC Slavia Mozyr – Torpedo Zhodino
Tip: 2 – Torpedo Z. lahko danes ob morebitni zmagi zavzame vrh prvenstvene lestvice in tam ostane vse do naslednjega kroga! Torpedo je v prvih 7 krogih 4 krat zmagal, 2 krat remiziral in 1 krat izgubil to jih je pripeljalo na visoko 3. mesto na prvenstveni lestvici in za prvima dvema ekipama zaostajajo za 1 oz 2 točki. Obe dve ekipi pa sta že odigrali 8. krog tekmovanja in ravno zaradi tega lahko danes Torpedo ob morebitni zmagi prevzame prvo mesto na lestvici. Njihov današnji nasprotnik pa tudi ni od muh. Slavia M. je na prvih 7 tekmah osvojila 3 zmage, 1 remi ter 3 poraze. Teh osvojenih 10 točk pa jih uvršča na 8. mesto prvenstvene lestvice. Z morebitno današnjo zmago bi se povzpeli na 4. mesto in bi samo še točko zaostajali za Torpedom Z. Nekatere stavnice vlogo favorita namenjajo Torpedu nekatere imajo izenačeni kvoti za zmago ene in druge ekipe spet druge pa v minimalno prednost dajejo Slavijo M. Skratka izrazitega favorita na stavnicah ni! Na medsebojnih tekmah pa je precej uspešnejša ekipa Torpeda Z., ki ima na zadnjih 5 odigranih tekmah kar 4 zmage in zgolj 1 remi. Torej naš stavni tip je zmaga Torpeda Z., ki je v boljši formi in precej uspešnejši na medsebojnih tekmah!

1.40 FC Isloch – Belshina Bobrujsk
Tip: 1

1.58 FC Vitebsk – Shakhtyor Soligorsk II
Tip: 2

2.15 FC Smorgon – FC Lida
Tip: 2

1.88 Incheon United – Daegu FC
Tip: 2

2.00 Managua FC – Real Esteli
Tip: 1

2.48 Kaohsiung Sunny Bank – Xinbei Hangyuan FC
Tip: 1

1.10 NSI Runavik – TB Tvoroyri
Tip: 1 – Na Ferskih otokih se danes začenja nova sezona nogometnega prvenstva. V eni izmed tekem se bosta danes med sabo pomerili ekipi NSI Runavik in TB Tvoroyri. Na stavnicah je absolutni favorit domača ekipa katere kvota se giblje nekje okrog 1.10. Ko pogledamo kako se je končalo zadnjih 5 tekem ene ali druge ekipe lahko hitro ugotovimo zakaj je kvota za zmago domače ekipe tako nizka. TB Tvoroyri je v seriji 7 zaporenih porazov medtem ko so domači na zanjih 5 tekmah 3 krat zmagali in 2 krat izgubili. Tudi na medsebojnih tekmah je domača ekipa absolutni gosodar. Na zadnjih 5 tekmah so domači goste premagali kar 4 krat in zgolj 1 krat remizirali! Naš stavni tip je torej jasen zmaga NSI Runavik.

1.95 KÍ Klaksvík – B36 Tórshavn
Tip: 1

1.33 AB Argir – Víkingur Gøta
Tip: 2

1.72 Hurkacz, Hubert – Opelka, Reilly
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending