Športni nasveti 9.4.2020

0
36
stavni nasveti tenis

Ker nogometnih tekem danes ne bo, se bomo polj posvetili Tajvanski košarkarski ligi in pa Ruski skrajšani hokejski pro ligi. Poleg košarke in hokeja nas danes čaka tudi nekaj zanimivih strelskih obračunov na turnirju CS:GO. Kaj smo pripravili pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.61 Pauian Archiland – Bank of Taiwan [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.08 Taiwan Beer – Jeoutai Basketball [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Tajvanski medvedje so trenutno vodilno moštvo v Tajvanski košarkarski ligi. Medvedje imajo po 13 odigranih krogih 11 zmag in zgolj 2 poraza. Jeoutai Basketball pa je trenutno zadnje moštvo v ligi in ima zgolj 2 zmagi in kar 10 porazov. Stavnice ravno iz tega razloga v absolutno vlogo favorita postavljajo moštvo Tajvanskih Medvedov, ki so glavni kandidati za naslov prvaka. Tudi forma medvedov je neprimerno boljša od nasprotnikov saj imajo na zadnjih 5 odigranih tekmah 3 zmage in 2 poraza, medtem ko so nasprotniki sobili zgolj 1 tekmo, 4 krat pa so izgubili. Ta dva poraza Tajvanskih medvedov pa sta tudi edina v tem delu tekmovanja. Tudi medsebojne tekme so povsem nastrani Tajvanskih medvedov, ki so dobili zadnje tri v nizu. Torej naš stavni tip za danes je zmaga Taiwan Beer.

2.05 Sickle And Hammer – Reaktivatori
Tip: 1 – Ekipa Sickle And Hammer je trenutno v odlični formi saj je na zadnjih 5 odigranih hokejskih tekmah 4 krat zmagala in zgolj 1 krat izgubila. Na drugi strani pa so gostje na zadnjih 5 tekmah dobili 2 srečanji, 3 krat pa so bili poraženi. Stavnica bet at home danes za zmago Sickle And Hammer ponuja stavno kvoto 2.05, medtem ko je kvota za zmago Reaktivatori 2.40. Danes prednost dajemo ekipi Sickle And Hammer, ki je dobila zadnjih 5 medsebojnih tekem. Naš stavni tip je zmaga Sickle And Hammer.

2.15 Four Ronin – WAR Foxes
Tip: 1

2.10 Armored Fighters – Sickle And Hammer
Tip: 2

2.10 Armored Fighters – Kings Town
Tip: 2

1.43 FaZe Clan – OG
Tip: 1

1.71 Natus Vincere – fnatic
Tip: 1 – Ekipa Natus Vincere je drugi del tekmovanja začela odlično in na 4 odigranih igrah zmagala kar 3 krat in zgolj enkrat izgubila. Popolnoma enako velja za njihove današnje nasprotnike Fnatic, ki so prav tako v tem delu turnirja zmagali 3 krat in zgolj 1 krat izgubili. Zaradi boljše razlike o dobljenih dvobojih so fnatic ekipa prvi na lestvici, medtem ko so NaVi tretjem mestu. Na stavnicah je danes manjši favorit ekipa NaVi, ki ima malce uspešnejšo medsebojno statistiko. Na zadnjih 5 odigranih medsebojnih tekmah so igralci NaVi ekipe nasprotnike premagali 3 krat in 2 krat izgubili. Tudi sami bomo danes stavili na ekipo NaVi.

1.64 Astralis – mousesports
Tip: 1

1.54 FURIA eSports – MiBR
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending