Praznični vikend je za nami in pred nami je prvi delovni dan v novem tednu. Danes nas čaka nekaj nogometa in pa seveda liga NBA. Kaj vse zanimivega se bo igralo danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.90 Rotherham United – Cardiff City
Tip: 1

1.94 Sheffield Wednesday – Wycombe Wanderers
Tip: 1

1.61 Manchester United – West Ham United
Tip: 1

2.21 Accrington Stanley – Plymouth Argyle
Tip: 1

2.50 Juventus Turin – Inter Milan
Tip: 2

1.18 Detroit Pistons – Brooklyn Nets
Tip: 2 – Na zadnji tekmi Netsov so se dogajale čudne stvari saj je Durant najprej dobil dovoljenje za igranje potem ga ni imel potem ga je spet imel in na koncu vendarle moral zapustiti parket. To je pomenilo, da so Netsi zadnjo tekmo potem izgubili in so trenutno v seriji 2 zaporednih porazov. Netsi so sicer tretja ekipa vzhodne konference z 14 zmagami in 11 porazi. Danes pa jih čaka najslabše moštvo lige in vse drugega kot zmaga bo veliko presenečenje. Detroit je trenutno pri zgolj 5 zmagah in kar 18 porazih poleg tega pa je tudi izgubil vsaj po našem mnenju najboljšega igralce vsaj v letošnji sezoni Rosa, ki se v menjavi igralcev seli v Knickse. Pri Netsih je pričakovano najboljši igralec Durant, ki na tekmo dosega največ točk in tudi skokov, medtem ko je prvi asistent Harden. Netsi bodo danes verjetno igrali brez Duranta vendar glede na zvezdniško zasedbo, ki jo imajo zmaga vseeno proti najslabši ekipi lige ne bi smela biti vprašanje. Pri Detroitu pa je najboljši strelec lanski igralec Denverja Grant, ki na tekmo dosega 24 točk. Na stavnicah je kakopak absolutni favorit Brooklyn, ki ima na bet at home stavnici kvoto za zmago 1.18. Kakšna kvota je kvota za zmago Detroita pa preverite sami. Naš stavni tip je zmaga Brooklyn.

1.31 Miami Heat – New York Knicks
Tip: 1

1.52 New Orleans Pelicans – Houston Rockets
Tip: 1 – Pelikani se trenutno nahajajo na 12. mestu zahoda in imajo letos 10 zmag in 12 porazov. Rakete pa so v zadnjem obdobju malce padle in so trenutno pri 11 zmagah in 12 porazih, kar jih postavlja na 10. mesto zahodne konference. Pelikani so trentuno v seriji 3 zaporednih zmag, medtem ko so rakete v seriji dveh zaporednih porazov. Pri raketah imajo kar nekaj težav s poškodbami in zato so danes prvi favorit za zmago Pelikani na stavnicah. Tudi naš stavni tip je zmaga Pelikanov.

1.77 San Antonio Spurs – Golden State Warriors
Tip: 1

1.52 Utah Jazz – Boston Celtics
Tip: 1

1.48 Sacramento Kings – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.50 Portland Trail Blazers – Orlando Magic
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending