V najmočnejših državnih nogometnih tekmovanjih sledi krajši premor saj se v tem tednu začnejo reprezentančne akcije. Današnji stavni ponedeljek pa je kar malce osiromašen vsaj kar se stavne ponudbe tiče. Nekaj zanimivih tekem v nižjih ligah se vendarle najde. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.95 Holstein Kiel – Hamburger SV
Tip: 2 – Hamburger je vodilna ekipa druge nemške lige. Po 6 odigranih krogih ima trenutno 16 točk na prvenstveni lestvici. Z današnjo zmago bi Hamburger prednost pred drugo ekipo povečal na varnih 6 točk. Hamburger je v lanski sezoni bil zelo blizu povratke v prvo ligo vendar mu je na koncu nekaj malega zmanjkalo. Letošnjo sezono pa so začeli zelo udarno s 5 zmagami in 1 remiejem. Tudi domače moštvo iz Kiela je novo sezono začelo solidno. Kiel se trenutno po nepopolnem 7 krogu tekmovanja nahaja na visokem 5. mestu. V kolikor bi domače moštvo danes slavilo bi se povzpelo vse do 2. mesta. Hamburger je danes favorit na stavnicah saj je v precej boljši formi, kot domača ekipa. Stavnica bet at home za zmago Hamburgerja ponuja stavno kvoto 1.95 medtem ko za zmago Kiela 3.55. Stavna kvota za morebiten remi pa se giblje nekje okrog 3.60. Zadnji dve prvenstveni tekmi med tema dvema tekmecema sta se končali z neodločenim izidom. Na zadnjih 4 medsebojnih tekmah pa je uspešnejša domača ekipa, ki beleži 2 zmage in 2 remija. Vseeno pa menimo, da bo danes zmagal Hamburger, ki je v boljši formi kot Kiel. Naš stavni tip je torej zmaga Hamburgerja.

2.65 MSV Duisburg – Viktoria Köln
Tip: 2 – Domača ekipa se po 7 odigranih tekmah trenutno nahaja na 16. mestu tretje nemške lige. Gostje pa so po 8 odigranih tekmah na 8. mestu. Gostje so tudi danes manjši favorit za zmago na stavnicah. Domača ekipa je na zadnjih 5 tekmah 2 krat zmagala, 1 krat remizirala in 2 krat izgubila. Gostje pa so na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagali in 2 krat izgubili. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in domači imajo 2 zmage gostje pa 1. Za danes napovedujemo izenačeno tekmo prednost pa dajemo gostom. Naš stavni tip je torej zmaga Kolna.

4.00 Oxford City – Northampton Town
Tip: X

1.77 Chelmsford City – Tonbridge Angels
Tip: 1

2.85 US Palermo – Calcio Catania
Tip: X

2.14 Girona FC – Union Deportiva Las Palmas
Tip: 1

3.15 FC Penafiel – GD Chaves
Tip: X

1.85 Trofense – Maritimo B
Tip: 1

1.51 Pogon Szczecin – Podbeskidzie Bielsko Biala
Tip: 1

1.44 FC Eindhoven – FC Dordrecht
Tip: 1

2.21 Jong FC Utrecht – Roda JC Kerkrade
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending