Reprezentančne akcije se počasi začenjajo in že danes nas čaka super prijateljska tekma med Nemčijo in Argentino. Poleg nogometa bo danes na sopredu tudi ogromno teniških obračunov. Onkraj luže pa nas danes zopet čaka nekaj zanimivih hokejskih obračunov. Pa si kar poglejmo kaj smo danes stavili.

1.42 Carreno-Busta, Pablo – Thiem, Dominic
Tip: 2

1.07 Đoković, Novak – Shapovalov, Denis
Tip: 1

2.23 Torpedo N. Novgorod – HC Vityaz Podolsk
Tip: 1

1.17 Bertens, Kiki – Doi, Misaki
Tip: 1

2.40 KAC – EHC Biel-Bienne
Tip: 2

1.46 Petkovic, Andrea – Goerges, Julia
Tip: 2

3.65 Nemčija – Argentina
Tip: X

1.95 Atlanta Braves – St. Louis Cardinals
Tip: 1

2.15 Philadelphia Flyers – New Jersey Devils
Tip: 1

3.00 Vancouver Canucks – Los Angeles Kings
Tip: 2 – Obe dve ekipi sta do sedaj odigrali po dve srečanji v novi sezoni. Kanadsko moštvo, ki danes igra na domačem igrišču je še brez zmage v novi sezoni in bo danes tako lovilo prvo zmago. Kralji pa so po tesnem porazu v prvem krogu na drugi tekmi po podaljšku premagali Calgary in tako prišli do prvih točke v novi sezoni. Medsebojna statistika kaže, da sta tekmeca zelo izenačena saj se je na zadnjih 5 srečanjih kar 3 krat igral podaljšek. Drugače so malce uspečnejši domači hokejisti, ki imajo na teh 5 tekmah 3 zmage in 2 poraza (vključno s podaljškom). Danes pričakujemo zopet izenačeno tekmo vendar pa bi prednost dali Kraljem, ker so v malce boljš formi od domače ekipe.

2.30 Buffalo Sabres – Montreal Canadiens
Tip: 1 – Za domače moštvo bo to njihova 4 tekma v novi sezoni. V prvih treh tekmaj je Buffalo zmagal na dveh tekmah medtem ko je na eni izgubil po podaljšku. S petimi osvojenimi točkami se tako uvrščajo na 4. mesto vzhodne konference. Na drugi strani pa je Montreal odigral le dve srečanji. Na prvi tekmi sezone so izgubili proti Carolini po podaljških medtem ko so na drugi tekmi tudi po podaljških premagali Toronto. Če pogledamo trenutno formo obeh dveh ekip bi lahko rekli, da je v boljši domače moštvo, ki je na zadnjih 5 tekmah slavilo 4 krat in le enkrat izgubilo. Montreal pa je na zadnjih 5 tekmah 3 krat izgubil in le dvakrat zmagal. Tudi ko pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem so v prednosti hokejisti Buffala, ki so zmagali na 3 tekmah, 2 pa so dobili hokejisti Montreala. Danes manjšo prednost tako dajemo domači ekipi. Stavno kvoto za zmago Montreala pa preverite na 1xbet stavnici.