V evropi se danes igra nekaj zanimivih nogometnih tekem. Danes bodo tako recimo na delu klubi kot do Manchester City, PSG, Atletico Madrid… V ligi NBA pa bo danes znova imel Dallas priložnost, da v tretje le premaga Phoenix Sunse, ki so trenutno ena izmed najslabših ekip v ligi. Zanimivo pa bo tudi v Houston kjer Rocketsi pričakujejo najboljše moštvo lige NBA Milwaukee Bucks. Pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka danes:

2.79 AS Monaco – FC Stade Rennes
Tip: 1

1.72 Girona FC – Atletico Madrid
Tip: 2

1.02 Manchester City – Burton Albion
Tip: 1

1.09 Paris Saint-Germain – EA Guingamp
Tip: 1

1.33 Real Madrid – CD Leganés
Tip: 1

2.71 Athletic Bilbao – FC Sevilla
Tip: 2

1.36 Boston Celtics – Indiana Pacers
Tip: 1

1.67 Washington Wizards – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.23 Dallas Mavericks – Phoenix Suns
Tip: 1 – V letošnji sezoni se bosta še tretjič pomerila Dallas Mavericks in Phoenix Suns. Prve dve tekme so na domačem igrišču dobili Phoenix Suns, danes pa je čas za maščevanje Dallasa. Dallas in Phoenix sta tudi trenutno najslabši moštvi zahodne konference in obe dve bi krvavo potrebovali to zmago sploh Dallas, ki je zelo blizu da se znova priključi boju za končnico. Za Dallas bo to druga domača tekma po tem ko so na prejšnji izgubili proti oslabljenim Lakersom, bodo danes zagotovo poizkušali storiti vse, da tekmo dobijo. Za prejšnji poraz je precem kriv slab drugi polčas ko so Mavericks dosegli le 30 točk! Za današnjo tekmo naj bi bil vprašljuv Luka Doncic, ki ima težave s križem. V primeru, da bo igral bo Dallas skoraj zagotovo to tekmo dobil v nasprotnem primeru pa se zna zgoditi kakšen nov poraz… Naš stavni tip je torej zmaga Dallasa.

1.21 Brooklyn Nets – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.63 Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs
Tip: 2

1.80 Houston Rockets – Milwaukee Bucks
Tip: 2 – Spopad najbolj vročih ekip trenutno v ligi NBA bo še kako zanimiv. Rakete so izrazito domače moštvo saj so doma zmagali kar 14 tekem in jih le 5 izgubili. Na zadnjih 10 tekmah pa so bili poraženi le dvakrat. Na drugi streni pa so vrpči tudi Bucksi, ki so ravno tako na zadnjih 10 tekmah izgubili le dvakrat. V gosteh pa igrajo tudi odlično saj imajo več zmag kot porazov. Bucksi so tako na gostovanjih dobili 9 tekem in jih 7 izgubili. Danes vseeno dajemo prednost Bucksom, ki so najboljše moštvo lige, da bodo nekako zadali še 6 poraz raketam letos na njihovem igrišču. Poleg tega pri raketah še vedno manjka CP3 in Eric Gordon, Naš stavni tip je torej zmaga Bucksov.

1.98 Los Angeles Lakers – Detroit Pistons
Tip: 2

1.18 Portland Trail Blazers – Chicago Bulls
Tip: 1