Športni nasveti 8.8.2020

0
38
stavni nasveti nba 3

Včeraj smo dobili predzadnja dva potnika v četrtfinale lige prvakov. V Lisbono sta se uvrstila Manchester City in Lyon, ki je bil zopet krvnik za Ronalda in njegov Juventus. Danes pa bomo dobili še zadnja dva potnika v četrtfinale več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.57 FC Barcelona – SSC Napoli
Tip: 1 – Prva tekma v napoliju se je končala z neodločenim izidom 1:1. Barcelono danes torej naprej pelje kakršna koli zmaga in remi z 0:0, medtem ko bi Napoli napredoval z vsakim neodločenim izidom večjim od 2:2. Tekma bo dosti bolj zanimiva kot napovedujejo stavnice in v absolutno vlogo favorita postavljajo Barcelono, ki je v pokoronskem obdobju v katastrofalni formi saj je zapravila naslov v Španskem prvenstvu potem ko je imela prednost pred Realom. No tudi Napoli ni ravno v bleščeči formi saj se ni uvrstiv v ligo prvakov za naslednjo sezono. Barcelona je na zadnjih 5 tekmah zmagala 4 krat in 1 krat izgubila, Napoli pa je 3 krat zmagal in 2 krat izgubil. Barcelona ima tudi ogromno poškodovanih igralcev tako, da se nam obeta res zanimiva tekma. Nekako vseeno verjamemo, da bo Barceloni uspelo zmagati in priti v četrtfinale, kjer pa potem ne bodo imeli prav veliko možnosti saj jih bo pričakal Bayern, ki je v fantastični formi. Naš stavni tip je torej zmaga Barcelone.

1.46 Bayern München – Chelsea FC
Tip: 1

2.29 Portland Trail Blazers – Los Angeles Clippers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

3.50 Indiana Pacers – Los Angeles Lakers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Lakersi so po mnenju novinarjev prvi favorit za osvojitev naslova s čimer pa se mi ne strinjamo. Ekipa, ki je v mehurčku na 5 tekmah izgubila že 3 krat pač ne more biti prvi favorit vsaj po našem mnenju ne. V zadnjih dveh tekmah so Lakerse denimo premagali OKC in Houston. O.K. to ni nič takšnega, če izgubiš dve tekme v nizu je pa bolj problem, da te ti dve ekipi napumpata za več kot 15 točk. Indiana pa je v mehurčku odigrala 4 tekme na katerih je 3 krat zmagala in 1 krat izgubila. Indiana je izgubila ravno zadnjo tekmo proti Phoenixu, ki je še edina neporažena ekipa v mehurčku. Na stavnicah so danes favoriti Lakersi s čemer pa se mi ne strinjamo, saj je Indiana v precej boljši formi in ima manj poškodovanih igralcev. Naš stavni tip za danes je zmaga Indiane. Stavno kvoto za zmago jezernikov pa preverite na 1xbet stavnici.

1.85 Denver Nuggets – Utah Jazz [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.72 Miami Heat – Phoenix Suns [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.70 Dallas Mavericks – Milwaukee Bucks [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending