Športni nasveti 8.7.2019

0
134
Liga NBA

Copa Amerika se je zaključila z zmago Brazilije, ki je na naslov čakala dovgih 12 let. V finalu je bila Brazilija s 3:1 boljša od senzacije letošnje izvedbe Copa Amerike Peruja. Na NBA tržnici so padle tudu že skoraj vse domine in glavni favorit za naslov naj bi bili LAC v prihajajoči sezoni. V polnem teku je teniški turnir Wimbledone začel pa se je tudi Ture de France. Pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes…

1.10 Barty, Ashleigh – Riske, Alison
Tip: 1

1.19 Bautista-Agut, Roberto – Paire, Benoit
Tip: 1

1.29 Goffin, David – Verdasco, Fernando
Tip: 1

1.12 Williams, Serena – Suarez Navarro, Carla
Tip: 1

1.02 Sousa, Joao – Nadal, Rafael
Tip: 2

1.17 Halep, Simona – Gauff, Cori
Tip: 1

1.49 Konta, Johanna – Kvitova, Petra
Tip: 2

1.01 Đoković, Novak – Humbert, Ugo
Tip: 1

2.30 Mali – Slonokoščena obala [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Mali je v svoji skupini dvakrat zmagal in enkrat remiziral kar je zadostovalo za prvo mesto v skupini in pomeni, da je danes nosilec. Na drugi strani pa je Slonokoščena obala dvakrat zmagala in enkrat izgubila in skupinski del končala na drugem mestu za Alžirijo. Na sedmih medsebojnih obračunih, ki sta jih odigrali reprezentanci so precej uspešnejši sloni, ki imajo 4 zmage medtem ko je Mali slavil le 1 krat, 2 krat pa sta se reprezentanci razšli s prijateljskim izidom. Na stavnicah so danes manjši favoriti Sloni, kar ni presenečenje glede na medsebojne tekme in tudi mi jim dajemo manjšo prednost za napredovanje. Tekma zna biti zelo izenačena zato tukaj niso izključeni kakšni podaljški. Stavno kvoto za morebitno zmago Malija ali remi pa preverite na 1xbet stavnici.

2.20 Gana – Tunizija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.92 Sirija – Severna Koreja [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.05 IF Elfsborg – Helsingborgs IF
Tip: 1 – Elfsborg se trenutno nahaja na 8. mestu prvenstvene lestvice medtem ko je Helsingborgs precej nižje na 13. mestu in le le mesto oddaljen od mest, ki vodijo v drugo Švedsko ligo. Forma obeh dveh ekip je enaka in zelo slaba saj sta na zadnjih 5 tekmah slavili le 1 krat, 2 krat sta remizirali in 2 krat izgubuli. Elfsborg je dobil zadnja dva medsebojna obračuna in zaradi tega je danes manjši favorit za zmago. Elfsborg ima tudi prednost domačega igrišča in pri izenačeni tekmi je podpora domačih gledalcev lahko ključna. Naš stavni tip je zmaga Elfsborg.

1.57 AFC Eskilstuna – Djurgårdens IF
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj