V ligi NBA se je že začel drugi krog končnice. Danes se bosta na prvi tekmi med sabo pomerili ekipi Utaha in Los Angeles Clippersov. V Philadelphiji pa bo na sporedu že druga tekma kjer Atlanta trenutno vodi z 1:0 v seriji. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.43 Ekvador – Peru
Tip: 1

3.00 Kolumbija – Argentina
Tip: 1 – Argentina je kvalifikacije odprla z 3 zmagami in 2 remijema, kar trenutno zadošča za drugo mesto na lestvici zakoj za Brazilijo, ki je še vedno 100%. Kolumbija na drugi strani pa je trneutno s 7 osvojenimi točkami na 6. mestu kar pomeni, da niso na poziciji ki ne vodi na svetovno prvenstvo. Danes Kolumbija tore bolj nujno potrebuje zmago kot pa Argentina. Kolumbija ima sicer enako točk kot četrta reprezencanta vendar ima precej slabšo gol razliko. Kolumbija je na prvih 5 tekmah zabila 9 golov prejela pa kar 11. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta reprezentanci dokaj izenačeni za odtenek je boljša Argentinska, ki ima 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Je pa zadnjo medsebojno tekmo na gostovanju dobila Kolumbija in iz tega razloga ji danes dajemo nekoliko več možnosti za uspeh. Naš stavni tip je torej presenečenje in zmaga Kolumbije. Kakšna je stavna kvota za zmago Argentine pa preverite na 22bet stavnici.

1.74 Venezuela – Urugvaj
Tip: 2

1.52 Paragvaj – Brazilija
Tip: 2

1.21 Čile – Bolivija
Tip: 1

1.38 Poljska – Islandija
Tip: 1

3.00 Gambija – Togo [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.19 Madžarska – Irska
Tip: 1

1.58 Češka – Albanija
Tip: 1

1.83 Maroko – Gana
Tip: 1

1.49 Senegal – Cape Verde Islands
Tip: 1

1.06 Francija – Bolgarija
Tip: 1

2.37 Utah Jazz – Los Angeles Clippers
Tip: 2 – Utah je v prvem krogu končnice rutinirano izločil Memphis od katerega je bil boljši s 4:1. Utah je izgubil samo prvo tekmo v seriji v kateri so igrali brez Donavana. Los Angeles Clippersi na drugi strani pa so imeli precej težav z Dallasom saj so serijo dobili šele po 7 tekmah. Ta serija je bila najbolj bizarna serija v zgodovini lige NBA saj je na prvih 6 tekmah vedno slavila gostujoča ekipa in to se do sedaj ni naredilo še nikoli v zgodovini lige NBA. V tej seriji med Dallasom in Clippersom je bilo ogromno preobratov in kar malce škoda je, da nismo to gledali v finalu konference. Danes dajemo prednost gostujoče ekipi saj je v ritmu tekem, medtem ko Jazzi počivajo že kar nekaj časa. In ravno ta “zarustanost” ekipe, ki je imela daljši počitek se velikokrat izkaže za usoden in tukaj je prva priložnost za Clipperse, da si z zmago izborijo prednost domačega terena. Naš stavni tip je zmaga Clippersov, ki so pa našem mnenju poleg Netsov glavni favorit za naslov prvaka.

1.41 Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending